Dolar (USD)
32.59
Euro (EUR)
34.65
Gram Altın
2495.87
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Meireles'e ağır ceza geliyor !

Beşiktaş derbisinde Veli'ye yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gören Meireles'e 3 maç ceza gelmesi bekleniyor.
Meireles'e ağır ceza geliyor !
01 Aralık 2013 12:48:00
Beşiktaş derbisinde Veli'ye yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gören Meireles'e 3 maç ceza gelmesi bekleniyor.

Fenerbahce forması altında 3. kez kırmızı kart gören Portekizli oyuncuya çifte darbe geliyor. PFDK'nın, Veli'ye yaptığı yaralıyıcı hareketi nedeniyle 2-3 maç ceza vereceği Meireles'e, sarı-lacivertli yönetim de ağır bir para cezası kesecek.

3.KIRMIZI KARTINI GÖRDÜ

Raul Meireles, Fenerbahçe forması altında 3. kırmızı kartını dün akşam Beşiktaşderbisinde gördü. Sarı-lacivertli takıma gelene kadar hiç kırmızısı bulunmayan Portekizli futbolcu; Boavista, Porto, Liverpool ve Chelsea'de forma giymiş, ancak hiç ihraç edilmemişti. İlk kırmızı kartını Fenerbahçe'nin geçen sezon TT Arena'da 2-1 kaybettiğiGalatasaray derbisinde gören Meireles, hakem Halis Özkahya'ya yaptığı hareketlerden dolayı çok tartışılmıştı. Portekizli oyuncu, UEFA Avrupa Ligi'ndekiBate Borisov maçının henüz 4. dakikasında kırmızıyla atılmıştı.

ÇAKIR AFFETMEDİ

Raul Meireles dün maçın 30. dakikasında Veli'nin baldırına basınca hakem Cüneyt Çakır tarafından direkt kırmızı kartla ihraç edildi. Büyük şok yaşayan sarı-lacivertli oyuncu uzun süre kasti tekme atmadığını anlatmaya çalışırken, son derece üzgün şekilde sahayı terk etti.

2-3 MAÇ CEZA KAPIDA

Derbide gördüğü kırmızı kart Portekizli oyuncuya çok pahalıya patlayacak. PFDK'nın, yaralayıcı hareketi nedeniyle Meireles'e 2-3 maç ceza vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Portekizli oyuncuya bir fatura da sarı-lacivertli yönetim kesecek. Yönetici Mahmut Uslu maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Kırmızı kart için gereğini yönetim kurulu olarak yapacağız. Gerekli cezaları da vereceğiz" dedi. Yönetimin, 3. kez kırmızı gören Meireles'e ağır bir para cezası vereceği öğrenildi.

haber7