Dolar (USD)
34.03
Euro (EUR)
37.60
Gram Altın
2725.95
BIST 100
9783.82
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Mehmet Güngördü: İnsanlığın yüz karası bunlar

Akit Medya Akdeniz Doğu ve Güneydoğu bölge müdürü Mehmet Güngördü, "Gazze sokakları kan gölüne çevriliyorken, İşgalci, katil terör örgütü İsrail; kundaktaki bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden katlederken, kendi çocuğuyla empati kurmuyorsa, Filistin'de şehit edilen çocuklar için yüreği sızlamıyorsa, göz yaşı dökmüyorsa, bu şahsiyet hayvanlaşmış pardon hayvana hakaret olur şeytanlaşmış olur." dedi
Mehmet Güngördü: İnsanlığın yüz karası bunlar
02 Ağustos 2024 22:21:00
Akit Medya Akdeniz Doğu ve Güneydoğu bölge müdürü Mehmet Güngördü, "Gazze sokakları kan gölüne çevriliyorken, İşgalci, katil terör örgütü İsrail; kundaktaki bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden katlederken, kendi çocuğuyla empati kurmuyorsa, Filistin'de şehit edilen çocuklar için yüreği sızlamıyorsa, göz yaşı dökmüyorsa, bu şahsiyet hayvanlaşmış pardon hayvana hakaret olur şeytanlaşmış olur." dedi

Mehmet Güngördü şu ifadeleri kullandı: "Bugün Filistin, 21. yüzyılda tüm dünyanın gözleri önünde, insanlık tarihinin en vahşi en alçakça soykırımlarından biriyle karşı karşıyayken Filistin toprakları fosfor bombalarıyla hunharca bombalanıyorken benim insanımda Gazze’de yaşanan soykırımla en ufak bir rahatsızlık duymuyorsa o insan insanlıktan çıkmıştır ondan insanlık namına bir şey beklemeyin.

Gazze sokakları kan gölüne çevriliyorken, İşgalci, katil terör örgütü İsrail; kundaktaki bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden katlederken, kendi çocuğuyla empati kurmuyorsa, Filistind'e şehit edilen çocuklar için yüreği sızlamıyorsa, göz yaşı dökmüyorsa, bu şahsiyet hayvanlaşmış pardon hayvana hakaret olur şeytanlaşmış olur.

Binlerce masumun vahşice şehit edildiği, binlerce şehit Filistinlinin ise hala enkaz altında olduğu halde hala gününü gün etmek isteyen hiç bir şey umurunda olmayıp şurası senin şurası benim deyip diyar diyar gezen boy boy resim paylaşıp, Gazze’de yaşanan dram hayatında yoksa bu şahıs şeytandan daha aşağıdır.

Gazze’de, insanlık can çekişiyorken Gazze'de anne ve babalar, öldüklerinde kimin çocuğu olduğu anlaşılsın diye evlatlarının kollarına isimlerini yazarken, bir insanın yüreği sızlamıyorsa, hala gidip Yahudi mallarını alıp katkı sağlıyorsa, Yahudi mallarını midesine indiriyorsa zehir zıkkım olsun.

Müslümanların ve insanlığın kutsal mabedi, ilk kıblemiz, miracımız Mescid-i Aksa bu ahlaksız zulme şahitlik ediyorken Kudüs; terörist israil’in kirli ayakları altında eziliyorken 360 kilometrekareye sıkıştırılan Gazze abluka altında ve göçe zorlanıyorsa, başta Suudi, Mısır ve Arap ülkeleri sus pus olurken neden sesinizin çıkmadığını biliyor,ve uralınız kimin elinde olduğunu biliyoruz.Varsa şerefiniz haysiyetiniz en ufak bir tepki gösterirdiniz,

1940'lı yıllardan bugüne, hep kandan beslenen siyonist İsrail’in, 16 yıldır uluslararası hukuku hiçe sayarak ablukaya aldığı, dünyanın en büyük açık hava hapishanesine çevirdiği Gazze’de kundaktaki bebekler, çocuklar, kadınlar ve yaşlılar başta olmak üzere milyonlarca insan temel gıda, su, ilaç tıbbi gereçler, akaryakıt ve enerji kaynaklarına erişemiyorken bu drama seyirci kalan, ses çıkarmayan herkes de bu soykırıma ortak oluyorken, hala gidip hayatında Coco Cola ve diğer içecekleri içmeye devam ediyorsa, Starbucks’ta kahvesini zıkkımlanıyorsa Migros’ta alışverişini yapıyorsa, Yahudi ürünlerine destek çıkıyorsa bu insan adi ve aşağılıktır.

Terör örgütü İsrail, sadece kurşunlarla, bombalarla değil masum insanları açlık ve yoklukla da öldürüyorken vahşice katliam yapıyorken her türlü insani yardımı engelliyorken Gazze’yi tamamen insansız hale getirmeyi ve ele geçirmeyi hedefleyen İsrail; hastaneleri, okulları, fırınları, ibadethaneleri ve sivil yerleşim yerlerini bombalıyorken, daha çok kazanayım deyip İsraile ticaret yapıyorsa bu şahsın ne ülkeye ne vatanına ne bayrağına bağımlı ve saygısı yoktur. Çünkü bu tür insanların gözü para bürümüştür, onun dışında kimseyi bilmezler görmezler.

Unutmayalım ki tarih; insanlığın, insanlık onurunun ve insan haklarının ayaklar altına alındığı, çiğnendiği bu günleri de, bu vahşete sağır ve dilsiz kalanları da kara bir leke olarak yazacaktır.

Bir çift sözüm de bizim Müslümanım diye geçinenlere var

Müslümanlar sanıyorlar ki, din sadece namaz kılmaktan ve oruç tutmaktan ibarettir. Namaza gidebiliyorsak, Mescid-i Aksa açıksa yeterlidir sanıyor!. Ama öbür taraftan; "İslamın zirvesi Allah yolunda cihattır" diyen peygamberin ümmetinden kafirlere karşı çok şiddetli, onlar için hazırlıklı, onlarla karşılaştıklarında hezimete uğratacak güce ve kuvvete sahip, Allah'ın Bedir'de ki gibi yardım edeceği gurubun olacağını hesap etmiyorlar!.

Şahsen şu günlerde dibe vurduğumuzu düşünenlerdenim. Bundan sonrası denizin dibinden yukarı doğru hızlı bir çıkıştır. Aksi halde bu vaziyette çok uzun kalamaz ve oksijensizlikten ölürüz. Vehn hastalığı, güç birliğini sağlayamamak, koordinasyon ve organizasyon yetersizliği İslam dünyasının en büyük eksiklikleri."