Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2509.29
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

MARED yerel basını İstanbul'da buluşturdu

Marmara Elazığlılar Derneği muhteşem bir organizasyona imza attı. Elazığ'dafaaliyet gösteren 50'ye yakın gazeteciyi İstanbul'da ağırlayan MARED günün anısına gazetecilere plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
MARED yerel basını İstanbul'da buluşturdu
23 Şubat 2015 01:00:00
Marmara Elazığlılar Derneği muhteşem bir organizasyona imza attı. Elazığ'dafaaliyet gösteren 50'ye yakın gazeteciyi İstanbul'da ağırlayan MARED günün anısına gazetecilere plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Miktat Çakar / İstanbul
Marmara Elazığlılar Derneği muhteşem bir organizasyona imza attı. Elazığ'da faaliyet gösteren 50'ye yakın gazeteciyi İstanbul'da ağırlayan MARED günün anısına gazetecilere plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
21 Şubat Cumartesi günü saat 19:00'da Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen "Basınımızın Usta Kalemlerine ve Emekçilerine Saygı Gecesi"ne Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'ın Elazığlı Kaymakamı Mustafa Güler, İstanbul Vali Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, VARTAŞ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, MARED Yöneticileri, İstanbul'da yaşayan çok sayıda Elazığlı ve Elazığ'da faaliyet yapan yerel medya kuruluşu sahipleri ve çalışanları katıldı.
Elazığ'daki tüm geliş u2013 gidiş ve konaklama masraflarını karşılayarak büyük bir organizasyona imza atan MARED Başkanı Mahmut Kahraman yaptığı konuşmada aynı masrafla çok ünlü bir ismi getirip derneğin adını daha fazla duyurabileceklerini ama kendilerinin Elazığ basınına destek ve motivasyon sağlama amacıyla bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirtti.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise Elazığ'ın kültürüyle, tarihiyle önemli bir şehir olduğunu belirtti; Elazığ'ı tanıtmak için yoğun çaba gösteren Marmara Elazığlılar Derneği'ne ve Başkanı Mahmut Kahraman'a teşekkürlerini iletti.
Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler konuşmasına kendisinin de Elazığlı olduğunu belirterek başladı. Salondan büyük alkış alan Güler Elazığlı olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.
VARTAŞ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata Elazığ'ın tanıtılmasında en büyük görevin basına düştüğünü belirterek basına moral ve motivasyon amacıyla bir gece düzenleyen MARED Yönetimine teşekkürlerini iletti.
Elazığlı ses sanatçısı Turgay Coşkun'un sahne aldığı gecede Elazığ türküleri seslendirildi, Elazığ halk oyunları sergilendi. Gecede ilimizden katılan medya mensuplarına etkinlik anısına plaket takdim edildi. Program Kanal Fırat, Kanal 23, Kanal E ve Fırat TV'den canlı olarak yayınlandı.