Dolar (USD)
32.53
Euro (EUR)
34.92
Gram Altın
2454.09
BIST 100
9877.21
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Manchester United uçak kazasına kurban gidiyordu.

Manchester United uçak kazasına kurban gidiyordu.
27 Kasım 2013 14:22:00

1958 yılında sekiz oyuncusunu uçak kazasında kaybeden ve o dönem zorlu yıllar geçiren Manchester United, Bayer Leverkusen ile yapacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde az kalsın benceri bir facia yaşıyordu!

10 DAKİKA HAVADA DOLAŞTILAR

Manchester United kafilesini taşıyan uçak, Köln'e iniş yapmak üzereyken beklenmedik bir şekilde yeniden yükselişe geçti. Havayolları kulesinin hatalı bildirisi sonucunda az kalsın pistte halihazırda bulunan bir araçla aynı yola inmeye çalışan uçak, pistin üzerinde 10 dakika kadar uçmak zorunda kaldı.

Daha önce benzeri bir uçak kazasında pek çok oyuncusunu kaybeden İngiliz kulübü, böylece benzeri bir faciayı ucuz atlatmış oldu.

FERDINAND ÇOK KORKTU

Zorlu inişin ardından Rio Ferdinand, Twitter üzerinden yazdığı mesajda"Almanya'ya indik... Ancak... o zorlu inişin ardından anca toparlanabildim..." ifadelerini kullanırken ManU çalışanlarından biri de "Korkutucu bir andı. İniş yapıyorduk ve bir anda yeniden yükselişe geçtik, çünkü pistte başka bir uçak varmış. Pilot ardından hepimizden özür diledi ve haliyle güvenli bir iniş yaptık." diye konuştu.

1958 Münih faciasının kurtulan isimlerinden olan Bill Foulkes de hafta içerisinde hayata gözlerini yummuştu. Foelkes ManU formasını tam 688 defa terletmişti.

KAYNAK: HABERLER