Dolar (USD)
34.06
Euro (EUR)
37.77
Gram Altın
2797.13
BIST 100
9774.49
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Lokantada Yahudi Malı Kola Kavgası

Gaziosmanpaşa'da bir lokantada istediği içeceği bulamayan vatandaş ile garson arasında ilginç bir tartışma yaşandı.
Lokantada Yahudi Malı Kola Kavgası
20 Temmuz 2014 22:01:00
Gaziosmanpaşa'da bir lokantada istediği içeceği bulamayan vatandaş ile garson arasında ilginç bir tartışma yaşandı.
Helal Platform'un haberine göre, ülkü Ocaklarına mensup olduğu iddia edilen M.C. isimli vatandaş iki arkadaşı ile birlikte gittiği lokantada içecek olarak kola istedi. Getirilen kolanın İsrail malı olduğunu, garsondan yerli marka bir kola getirilmesini istedi. Garsonun başka marka kola olmadığını söylemesi üzerine sinirlenip"Filistin'deki masum çocukların öldürülmesine nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz" diyerek mekandan ayrılmak istedi. Bunun üzerine garson servis ettiği ama hala yenmeyen yemeklerin parasını ödemeden gidemeyeceğini söyledi. M.C.'nin yemediği bir yemeğin parasını vermeyeceğini söylemesi üzerine garsonlar ile arasında arbede yaşandı.
Vatandaşların araya girmesi üzerine olay büyümeden tatlıya bağlandı. Lokantada yemek yiyen vatandaşlardan bir kısmı M.C.'yi bu onurlu davranışından dolayı tebrik edip onunla birlikte lokantadan yemek yemeden ayrıldılar.
Daha sonra açıklama yapan lokanta sahibi ise sorumsuz davranan garsonun işine son vereceklerini, farklı bir ürün isteyen müşterilerine gerekirse marketten hemen alarak ürünü sağladıklarını ve bu talihsiz olaydan dolayı herkesten özür dilediklerini belirtti.