Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.91
Gram Altın
2425.00
BIST 100
9722.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Lazer epilasyonda en yeni teknoloji Buz Lazer ile tanışın!!!

Vücudumuzda bulunan tüylerden kurtulmak amacıyla çeşitli yöntemler deniyoruz. Vücudumuzdaki kılların çıkması bir ömür boyu sürer ve kılların dipten alınması durumunda kişiye acı verir. Vücut kıllarından tıraşlama yöntemi ile kalıcı olarak kurtulmak mümkün değildir. 15 gün ya da 20 günde bir çıkan kıllarla uğraşmak özellikle kadınların en çok muzdarip olduğu konulardan biridir.
Lazer epilasyonda en yeni teknoloji Buz Lazer ile tanışın!!!
18 Mart 2021 21:53:22
Vücudumuzda bulunan tüylerden kurtulmak amacıyla çeşitli yöntemler deniyoruz. Vücudumuzdaki kılların çıkması bir ömür boyu sürer ve kılların dipten alınması durumunda kişiye acı verir. Vücut kıllarından tıraşlama yöntemi ile kalıcı olarak kurtulmak mümkün değildir. 15 gün ya da 20 günde bir çıkan kıllarla uğraşmak özellikle kadınların en çok muzdarip olduğu konulardan biridir.

Eğer genel olarak düşünecek olursak ergenlikten yaşlılığa kadar olan bölümde her ay kıllarımız için harcadığımız vakti harcadığımızı düşünürsek, o zaman, zamandan tasarruf etmek için hem de tüyleri dipten alırken acı ya da ağrı hissetmemek için son dönemde geliştirilen en üstü teknoloji olan Soprano Ice Lazer Titanium ve Soprano Ice Platinum cihazların konforu ile tanışmalıdır.

Dr. Leyla Arvas uygulanan buz lazer epilasyon İstanbul Quartz Clinique’de Soprano Ice Lazer Titanyum ve Platinyum cihazları ile dört mevsim yapıldığını, acısız ve ağrısız bir epilasyon tekniği olduğunu belirtiyor. Op. Dr Leyla Arvas Buz Lazer İstanbul ‘u sizler için detaylandırıyor;

568568_dfeb6390605c7c156cee426a859361f5.jpg

Buz lazer nedir?

Son dönemdeki en gelişmiş ve en üst teknoloji lazer epilasyon Soprano Ice Lazer Titanium ve Soprano Ice Platinum adı verilmektedir. Buz lazer adını vücut üzerinde kullanılan, dokunduğu bölgeye -3 dereceye kadar soğutan buz başlığından alır. Deri üzerinde yanma ya da acı gibi bir hasar bırakmayan Buz Lazer İstanbul ağrısız bir epilasyon imkânı tanır.

Buz lazer İstanbul teknolojisinde her biri 810 mm dalga boyu ışık kaynaklarından oluşan süper epilasyon olanaklarına sahiptir. Lazer sayesinde kıl ve kıl folikülü belirli bir seviyeye kadar ısıtılır ve hasar görmesi sağlanır. Aynı anda buz başlığı da cildin soğumasını sağlar, ağrı ve acıyı azaltır, kızarıklıkların geçmesini sağlar.

Buz lazer epilasyon güvenli midir?

Buz lazer epilasyon teknolojisi FDA onaylı yani Amerikan Gıda ve ilaç Dairesi Başkanlığı onaylıdır. FDA onayı insan sağlığına ya da dokulara zarar vermeden işlem yapılması anlamına gelmektedir. Buz lazer başlığı eksi 3 dereceye kadar soğuturken aynı anda kullandığı lazer dalga boyları kıl köklerine etki eder, cildin 2 milimetre altında bulunan kıl kökleri belirli bir seviyeye kadar ısıtılır ve buz lazer kıl üzerinde hasara sebep olur. Buz Lazer İstanbul uygulamasında kıl rengi, kıl kalınlığı, kılın yoğunluğu ve kişinin cilt rengi her kişide farklı olmasından dolayı, kişiye uygun olarak özel olarak ayarlanmalıdır. Kişiye özel uygulamalar ile koyu renk ten yapısına sahip ya da bronz tene sahip birçok kişi de de güvenle uygulanmaktadır

Buz lazer uygulaması nasıl yapılır?

Buz lazer uygulamasından bir ya da iki gün önce tüyler ve kıllar jilet ile kısaltılır. Bir iki gün içerisinde uzayan kılların çok uzamasına gerek kalmamaktadır. Vücutta kılların uzaması süresi birbirinden farklıdır. Aynı zamanda büyüme evreleri de birbirinden farklı olmaktadır. Böylelikle buz lazer İstanbul teknolojisinde seans sayıları farklı olabilmektedir.

Buz lazer uygulaması hangi aralıklarla yapılır?

Vücuttaki kılların büyüme oranı birbirinden farklıdır. Bu bakımdan tüylerin ve kılların büyüme evreleri de birbirinden farklı olmaktadır. Buz lazer uygulamasında, ilk uygulamadan sonra 2-3 hafta içerisinde tüyler kendiliğinden dökülür ve 1 ay boyunca çıkmaz. Seanslar arasındaki süre 8 hafta olarak belirlenmiştir. Yani her 8 haftada bir kıllar Buz Lazer uygulaması için hazır hale gelmektedir.

Yüz bölgesindeki tüyler vücut ölçülerine göre çok daha hızlı bir biçimde büyüdüğünden 2 seans aralığı yüz bölgesinde ortalama olarak 4-5 hafta olmaktadır. Buz lazer teknolojisinde seanslara düzenli olarak katılım oldukça önemlidir. Yaz aylarında Buz Lazer Epilasyon uygulamasına Özel buz başlık sayesinde ara verilmez.

Buz lazer uygulaması kaç seans alınmalıdır?

Her kişinin kıl oranı, kılların yapısı ve yoğunluğu birbirinden farklıdır. İnce kıl yapılarında da tam performans sağlayan buz lazer teknolojisi 6 ile 8 seans arasında alınması tavsiye edilir. Kişileri çok fazla kıl yoğunluğu bulunuyorsa, o zaman 10 seansa kadar çıkabilmektedir.

Buz lazer teknolojisi ile sonuçlar tamamen kalıcıdır ve buz lazer konforu sayesinde kişiler mutlu bir şekilde evlerine giderler: Kıllarda %90 a varan bir azalma görülür, kişilere etkili hızlı ve efektif bir epilasyon imkânı sunar.

7696797_3a17c31473f48a5ca479870b09756732.jpg

Buz Lazer Epilasyon Fiyat Bilgisi Alabilir Miyim?

Üst teknoloji ürünü olan Buz Lazeri İstanbul ‘da yaptırmak ve hiç acı duymadan tüylerinizden kurtulmak isterseniz sizi Nişantaşı’nda bulunan Quartz Clinique’te ağırlamaktan memnun oluruz. Sağlık bakanlığı onaylı merkezlerin internet ve haber sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Quartz Clinique’de uzman estetisyenler tarafından uygulanan Buz Lazer için +90 212 241 46 24 nolu telefon numaramızı arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.