Dolar (USD)
34.18
Euro (EUR)
38.22
Gram Altın
2936.48
BIST 100
9829.19
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kulüpsüz kalan Yusuf Yazıcı, Olimpiakos ile anlaşma aşamasında

Lille ile sözleşmesi sona eren ve kulüpsüz kalan milli oyuncu Yusuf Yazıcı, Yunanistan ekiplerinden Olimpiakos ile anlaşma aşamasına geldi.
Kulüpsüz kalan Yusuf Yazıcı, Olimpiakos ile anlaşma aşamasında
26 Eylül 2024 10:59:21
Lille ile sözleşmesi sona eren ve kulüpsüz kalan milli oyuncu Yusuf Yazıcı, Yunanistan ekiplerinden Olimpiakos ile anlaşma aşamasına geldi.

Lille ile sözleşmesi sona eren, transfer döneminde ismi Galatasaray ve Trabzonspor ile anılmasına rağmen herhangi bir kulüple anlaşmayan ve kulüpsüz kalan Yusuf Yazıcı için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Geçtiğimiz sezonu Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de geçiren ve sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı, bu yaz transfer döneminin sonunda kulüpsüz kalmıştı.

Milli oyuncunun 2024/2025 sezonunun ilk yarısını serbest oyuncu konumunda geçirmesi beklenirken Yunan basınında, Yusuf Yazıcı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Olympıakos Yusuf Yazıcı'yı istiyor

Yunan gazetesi Sport 24'ün haberine göre Yunanistan Süper Ligi'nde oynadığı ilk beş maçın sonunda üçüncü sırada olan Olympiakos, Yusuf Yazıcı'yı transfer edebilir.

Gazetenin iddiasına göre Yusuf Yazıcı ismi, Yunan ekibine eylül ayının başında menajerler tarafından iletildi ancak kulüp milli futbolcuyla ilgilenmedi. Ancak çekilen UEFA Avrupa Ligi kurası ve ligde oynanan maçların ardından teknik direktör Jose Luis Mendilibar, takımın kanat rotasyonuna ekleme gerektiğinin farkına vardı. Deneyimli teknik adamın bu kararının ardından Yusuf Yazıcı transferi son 24 saatte Olympiakos için ciddi bir hal aldı.

Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği ve kısa süre içerisinde imzaların atılmasının beklendiği ifade edildi.

Yunanistan'da serbest oyuncular transfer edilebiliyor

Yaz transfer dönemi biten Yunanistan'da takımlar, serbest oyuncu statüsünde bulunan futbolcuları kadrolarına katabiliyor.

Trabzonspor ve Galatasaray ile de adı anılmıştı

Olympiakos'a transfer olacağı iddia edilen Yusuf Yazıcı'nın ismi, yaz transfer döneminde ülkemizden Trabzonspor ve Galatasaray ile de anılmış fakat transfer gerçekleşmemişti.