Dolar (USD)
34.25
Euro (EUR)
37.16
Gram Altın
2997.06
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Korsan komisyonculara dikkat!

Stratejist-yazar Taner Akkuş FETÖ'cülerden temizlenen devlet kadrolarına yapılacak alımlara başvuracak vatanadaşlara hayati bir uyarıda bulundu.
Korsan komisyonculara dikkat!
28 Temmuz 2016 13:44:00
Stratejist-yazar Taner Akkuş FETÖ'cülerden temizlenen devlet kadrolarına yapılacak alımlara başvuracak vatanadaşlara hayati bir uyarıda bulundu.

ŞERİF VAROL/İSTANBUL

Son günlerde toplumu bilinçlendirmeye yönelik haberlerle gündemden düşmeyen Strateji geliştirme uzmanı Taner Akkuş 'tan farkındalık oluşturan bir uyarı geldi.

Kadro atamaları ve işçi alımları komisyoncularına dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Akkuş sözlerine şöyle açıklık getirdi; Kamu kuruluşlarından uzaklaştırılanların yerine atamalar konusunda kendisini üst düzey devlet yöneticilerinin yakını gibi tanıtarak 'bir meblağ karşılığında' ilgili kurumlarda görev almak isteyenler arasında iletişim sağlayacağını dile getiren 'Korsan komisyoncular' türedi' dedi.

Akkuş sözlerini şöyle sürdürdü; 'Helal kazanmanın kapıları haram yoldan açılamazu2026 Görevlendirme ve atamalarda liyakat ile belli bir birikim gerekmektedir. Korsan komisyoncular ile yapılacak eylemlerde dolandırılma riski bir kenara, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yeme gibi büyük bir vebal alma durumu var ki ülkemizin yaşadığı şu zor günler bunun en büyük delilidir zaten. Liyakati ve tecrübesi olan her bir insan mutlaka layık olduğu göreve gelecektir elbetu2026 Ancak fırsatçı insanların menfi çıkarlardan oluşan haksız kazançlarına alet olunmamalıdır' vurgusu yaptı..

Olası bir dolandırılma veya hukuk dışı bir girişim söz konusu olduğunda hemen '155 polis imdat' veya internet sitesi üzerinden Bimer 'Başbakanlık iletişim merkezi' ne şikayette bulunulabilir . Bir insana bir görev alması konusunda aracı olmak insanlık görevidir zaten diyen Akkuş sözlerini, ilgili kurumların 'resmi internet sitesindeki başvuru bölümü ve insan kaynakları departmanlığına şahsen iş başvurusu yapmaları' daha hayırlı olacaktır şeklinde noktaladı.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme