Dolar (USD)
34.19
Euro (EUR)
37.06
Gram Altın
2976.27
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Konyaspor hazırlıklarını tamamladı

Anadolu Kartalı Konyaspor, Erzurum kampını tamamladı.
Konyaspor hazırlıklarını tamamladı
22 Temmuz 2023 19:00:04
Anadolu Kartalı Konyaspor, Erzurum kampını tamamladı.

TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig'e hazırlanmak için Erzurum'daki yeni sezon kampını tamamladı. Palandöken Dağı eteklerinde yer alan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleşen kampta, son gün tek antrenman yapıldı.

Teknik direktör Aleksandar Stanojevic yönetimindeki idmanda, futbolcular ısınma, koşu ve taktik çalışmalarıyla hazırlıklarını sürdürdü. Konyaspor, Erzurum'daki kamp süresince 15 antrenman gerçekleştirirken, 3 hazırlık maçı da oynadı.

Hazırlık maçlarında Yılport Samsunspor'u 3-2 mağlup eden takım, Corendon Alanyaspor'a 3-1 ve Azerbaycan temsilcisi Sabail'e ise 2-0 yenildi.

Yeşil-beyazlı ekip, iki günlük iznin ardından 25 Temmuz Salı günü çalışmalara Konya'da devam edecek. Trendyol Süper Lig'e daha iyi hazırlanmak için önemli bir kamp dönemi geçiren TÜMOSAN Konyaspor, yeni sezon öncesinde takım uyumunu artırmayı hedefliyor.

stanojevic_ce5504f09bc54c47f196bce55a3ab074.jpg

Stanojevic'ten gençlere övgü

Erzumrum kampında genç oyunculara fırsatlar veren tecrübeli teknik adam Stanojevic, forma şansı bulan Mehmet Ali Büyüksayar ile Ata berk Karababaiçin övgü dolu sözler sarf etti. Bu sezon borçlardan dolayı küçülmeye gitmesi beklenen Konyaspor'da genç oyuncuların sıklıkla forma şansı gelmesi bekleniyor.

28 Ekim 1973 tarihinde Yugoslavya SFC'de doğan Aleksandar Stanojević, Sırp asıllı eski futbolcu ve Süper Lig takımlarından Konyaspor'un teknik direktörüdür. Futbolculuk kariyerinin ardından antrenörlük alanında da başarılı bir kariyere sahiptir.

Stanojević, antrenörlük kariyerine Beograd Gençlik antrenörü olarak adım atmış ve daha sonra Partizan'da çalışmıştır. Sırbistan millî futbol takımında Miroslav Đukić'in yardımcı antrenörlüğünü yapmış ve Sırbistan 19 yaş altı millî futbol takımını 2009 UEFA Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda 3. sıraya taşıyarak başarılı bir performans sergilemiştir. 2010 yılında Partizan'a geri dönen Stanojević, daha sonra Çin'de Dalian Professional ve Beijing Guoan takımlarında teknik direktörlük yapmıştır. Ayrıca Maccabi Haifa ve PAOK gibi kulüpleri de çalıştırmış ve kariyeri boyunca birçok başarıya imza atmıştır.

Teknik direktörlük kariyerindeki en önemli başarılarından biri, Partizan'da iki kez Superliga şampiyonluğu ve bir kez Sırbistan Kupası şampiyonluğu kazanmasıdır.

Aleksandar Stanojević, Konyaspor teknik direktörlüğü görevine 17 Ocak 2023 tarihinde başlamıştır. Konyaspor'daki yeni göreviyle birlikte Türk futboluna katkı sağlamak ve takımı başarıya taşımak için çalışmalarını sürdürmektedir. Kendisi deneyimli bir teknik direktör olarak, Konyaspor'un hedeflerine ulaşmasına yönelik çalışmalarını titizlikle yürütmektedir.

Konyaspor

Konyaspor, Türkiye'nin Konya şehrinde 1922 yılında kurulmuş olan spor kulübüdür ve Süper Lig'de mücadele etmektedir. İç saha maçlarını 42.042 kişilik Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynamaktadır.

Kulüp, 22 Haziran 1922 tarihinde "Konya Gençlerbirliği" adıyla kurulmuştur. Daha sonra 1965 yılında, "Meramspor," "Selçukspor" ve "Çimentospor" kulüpleriyle birleşerek "Konyaspor" adını almıştır. Bu birleşme ile daha güçlü bir yapı oluşturan kulüp, bugüne kadar çeşitli başarılar elde etmiştir ve Türk futboluna katkıda bulunmuştur. Süper Lig'de yer alarak ülkenin en üst düzey futbol liglerinde mücadele etmektedir.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme