Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Konut Kredisi

​Son yıllarda ev sahibi olmak isteyen birçok kişi konut kredisine başvurma yollarını araştırıyor. Mukayese.com ile konut kredisi veren tüm bankaları kıyaslama imkanı bulabilirsiniz.
Konut Kredisi
03 Ekim 2022 16:11:41
​Son yıllarda ev sahibi olmak isteyen birçok kişi konut kredisine başvurma yollarını araştırıyor. Mukayese.com ile konut kredisi veren tüm bankaları kıyaslama imkanı bulabilirsiniz.

Son yıllarda ev sahibi olmak isteyen birçok kişi konut kredisine başvurma yollarını araştırıyor. Özel veya kamu bankalarının sunduğu bu imkanla insanlar ev sahibi olmaya devam ediyor. Satın alınacak evi teminat altına alarak müşterisine konut kredisi sunan çok sayıda banka vardır. Bu bankaların farklı faiz oranları ve ödeme şartları vardır. Mukayese.com ile konut kredisi veren tüm bankaları kıyaslama imkanı bulabilirsiniz.

En Uygun Konut Kredisi

Ülkemizde hizmet veren ve en iyi konut kredisi sunan bankaları Mukayese.com ile tek bir sayfada listeleyebilirsiniz. Bankaların konut kredisi için belirlediği faiz oranlarına ulaşarak kendiniz için en uygun olanı bulabilirsiniz. Tamamen ücretsiz hizmet veren platform sayesinde banka banka gezmeden alacağınız konut için en iyi faiz oranlarını görüntüleyebilirsiniz.

Konut Kredisi 2022

Bankaların konut için verdiği faiz oranları ve vadeleri değişiklik gösteriyor. Türkiye'de faaliyet yürüten tüm bankalar müşterilerine konut sahibi olma imkanı sunuyor. Fakat değişen vade ve faiz oranları müşterileri mukayese yapmaya yönlendiriyor. Platform olarak bankaların sunduğu kredi seçeneklerini ve mevduat oranlarını ücretsiz olarak değerlendirmeye olanağı sağlıyorlar.

Ev Kredisi

Kiradan kurtulup ev alma hayali kuranlara en büyük kolaylığı bankalar sağlıyor. Ev kredisi vererek müşterilerine ev sahibi olma vaadi veren banklara, faiz oranlarına, vade ve işlemlere Mukayese.com'dan ulaşabilirsiniz. Hesaplama motoru aracılığıyla bankaların sunduğu olanakları karşılaştırabilirsiniz.

Konut Kredisi Alma

Bankaların sunduğu konut kredileri başta olmak üzere Kobi kredisi, taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi gibi imkanları bir tıkla karşılaştırıp zamandan tasarruf edebilirsiniz. Anlık olarak yenilenen platform sayesinde aklınızdaki tüm sorulara çözüm bulabiliyorsunuz. Üstelik bu imkanlardan yararlanmak için üyelik oluşturmak gibi bir zorunluluğunuz da bulunmuyor.

Konut Kredisi Ek Masraflar

Bankalar ev bedeline göre değişkenlik gösteren aylık taksit oranları belirliyor. Alacağınız evin ederim arama motoruna girerek tüm bankalardan verilen teklifleri görebilirsiniz. Kredi hesaplama esnasında ilgili bankaların ek masrafları ve komisyonları da dikkate alınmıştır. Bu platformda elde ettiğiniz rakamlar ödeyeceğiniz net tutarları ifade eder.

Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Konut kredisinde faiz oranları ve diğer tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Paylaşılan bilgiler tamamen güncel ve gerçek içeriklere sahiptir. Konut kredisi başvuruları genel olarak internet bankacılığı ya da SMS ile yapılır. Ön başvurunuz onaylandığı takdirde bankanız sizinle iletişime geçip gerekli yönlendirmeleri sağlayacaktır.

Her türlü kredi ihtiyacınız için https://mukayese.com/kredi-hesaplama sayfasına göz atabilirsiniz.

Konut Kredisi Başvuru

Bankaların konut kredisi için sunduğu ayrıcalıklar değişiklik gösterir. Kendinize en uygun bankayı bu platformda bulabilirsiniz. Seçtiğiniz bankanın başvuru için sizden talep edeceği bazı evraklar vardır.

Konut kredisi için istenen evraklar şu şekildedir;

  • Konut kredisi başvuru formu
  • Kimlik gelir belgesi
  • Ekspertiz raporu
  • Tapu fotokopisi

Bankalar konut kredisi için genel olarak bu belgeleri talep eder. Fakat bazı bankalar ek olarak farklı evraklar da talep edebiliyor. Önemli olan bankanızın istediği bilgi ve belgeleri eksiksiz ve hatasız olarak teslim etmektir.