Dolar (USD)
34.08
Euro (EUR)
38.05
Gram Altın
2834.38
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kızıltepe'de doğalgaz sevinci

Mardin Büyükşehir Belediyesi AYKOME koordinasyonunda şehirde doğalgaz konusunda çalışmalar ara vermeden sürüyor.
Kızıltepe'de doğalgaz sevinci
04 Nisan 2018 10:55:00
Mardin Büyükşehir Belediyesi AYKOME koordinasyonunda şehirde doğalgaz konusunda çalışmalar ara vermeden sürüyor.

MEHMET GÜNGÖRDÜ/MARDİN

2017 yılında evlerde kullanıma başlayan ilk doğalgazın ardından Mardin'de tüm şehrin doğalgaz ile tanışması için çalışmalara hız verildi. Bu bağlamda Artuklu'da ekipler doğalgazı tüm evlere götürmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Doğalgaz çalışmalarında Kızıltepe ilçesinde de önemli adımlar atılıyor. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, şehirde doğalgaz konusunda çalışmaların ara vermeden devam ettiklerini anlatarak, "Kızıltepe ilçemizde de çalışmalarımıza hız verdik" bilgisini paylaştı.

Çalışmalara hız verildi

Mardin'de tüm evlere, işyerlerine doğalgaz getireceklerinin sözünü veren Yaman, "İlimizde her yönüyle değişim için çalışmalarımıza hız verdik. Hükümetimizin ve devletimizin tüm illerde doğalgazın var olması için yaptığı çalışmalar neticesinde doğalgazın Mardin'de de olması için kolları sıvadık. Bu nedenle Artuklu ve Kızıltepe ilçelerimizde doğalgaz çalışmalarında önemli mesafeler kat ettik" şeklinde konuştu.

Bu yıl bitecek

Artuklu'da evlerin doğalgaz ile ısınmaya başladığını aktaran Yaman, bu sene içerisinde çalışmaların bitirileceğini açıkladı. Yaman, "Merkezde olduğu gibi Kızıltepe ilçemizde de çalışmalara hız verdik. Şanlıurfa Yolu, Eski Hastane Caddesi ve Mardin Caddesi'nde başlayan çalışmaların akabinde burada da önemli bir mesafe almak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.