Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kıraç-Demirtaş tartışmasına Şahan da katıldı

Sanatçı Kıraç ile Ekonomist Özgür Demirtaş arasındaki tartışmaya Şahan Gökbakar da katıldı. Demirtaş'a destek veren Gökbakar'a Kıraç'tan cevap gecikmedi.
Kıraç-Demirtaş tartışmasına Şahan da katıldı
16 Mart 2022 12:25:52
Sanatçı Kıraç ile Ekonomist Özgür Demirtaş arasındaki tartışmaya Şahan Gökbakar da katıldı. Demirtaş'a destek veren Gökbakar'a Kıraç'tan cevap gecikmedi.

Geçtiğimiz günlerde Sanatçı Kıraç ile Ekonomist Özgür Demirtaş arasında sosyal medya üzerinden tartışma başladı.

Kıraç, isim vermeden ''İsmi lazım değil bir ekonomi yazarı ya da finansçıyı hem de Türkiye’de, 4 milyona yakın insan niye takip eder?" sözleriyle 4 milyon takipçisi olan Özgür Demirtaş'a yönelik tweet attı.

Demirtaş ise, bunu Kıraç'ın ünlü olmak için yaptığını ima ederek, ''Ülkede istediği kadar ünlü olamayan ve gündeme gelmek isteyen kim varsa bana yazıyor.'' dedi ve ''Kim bu Kıraç?" diye ekledi.

Demirtaş'ın açıklamalarında kibir gördüğünü ifade eden Kıraç ise, "Açık söyleyeyim; Ben bıktım bu kibirden ve kendi ülkemde bana had bildirmeye çalışan Anglo Sakson tavırlardan! Kim olmalıyım basit bir soru sormak için kardeşim kim?" dedi.

Demirtaş ise bu açıklamaya, ''Arkadaşım: kibir diyorsun, ismi lazım değil diye başlayıp, bunu niye bu kadar insan takip eder diyorsun? Sana ne beni ne kadar insanın takip ettiğinden? Sizi tanımam ve merak etmem sizi takip edenlerin niye ettiğini. İlk yazan sizsiniz. Bırakın beni işinize bakın Allah aşkına." diye cevap verdi.

Şahan da katıldı

Tartışmaya son olarak Komedyen Şahan Gökbakar da katıldı. Gökbakar, Demirtaş'ı savunarak "Özgür Demirtaş ekonomist bir halk ozanıdır. Bilgi ve tecrübesi, herkesin anlayacağı şekilde dökülür dilinden. Müzisyenin 'Neden bu kadar takip ediliyor?' sorusuna açıklayıcı olabilir. Bu garip komedyenin anlamadığı ise neden böyle bir soru var?" ifadelerini kullandı.

Kıraç'ı Gökbakar'a cevabı ise, "Aynı kibir! Aynı üstten bakmalar! Kankasına destek oluyor aklınca. Şimdi bir şey desem hemen linç tezgahlayacak belli! Ama eminim ki insanlar türevinizin gerçek yüzünü yakında görecek!" oldu.