Dolar (USD)
34.22
Euro (EUR)
37.17
Gram Altın
2994.69
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu, Grup Toplantısında Konuşuyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşma yapıyor.
Kılıçdaroğlu, Grup Toplantısında Konuşuyor
12 Kasım 2013 15:49:00
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşma yapıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında milletvekillerine sesleniyor.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

Atatürk'ü andık. Mustafa Kemal Atatürk "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir" diye yola çıktı arkasından milyonlar yürüdü.

Onu unutmayacağız, unutturmayacağız. O bütün dünyanın önünde eğildiği bir liderdir. Benim manevi mirası bilim ve akıldır dedi. Gençler bu mirasa her zamankinden fazla sahip çıkmak zorundadır.

KIDEM TAZMİNATI

Zaman zaman Chp neden bu konuda konuşmuyor diye haberler geliyor. İşçi kardeşlerim önce siz kendi sorunlarınıza sahip çıkacaksınız, sonra göreceksiniz ki bütün Chp kapı gibi arkanızda. Korkmayacaksınız, yılmayacaksınız. Korkuyorsanız sesinizi çıkarmayın. Bize de gelmeyin. Biz bu ülkede korkmayan insanlar istiyoruz.

Bir diktatörün önünde diz çöküyorsanız sizin sorunlarınıza kimse sahip çıkmaz. Kalkar hala Akp'nin kuyruğuna takılıp giderseniz kimse sizi İşçi Sendikası olarak görmez.

SOSYALİST ENTERNASYONAL TOPLANTISINA GEZİ DAMGASI

Sosyalist Enternasyonal'i hatırlıyorsunuz. 100'ün üzerinde ülkeden sosyal demokratlar, Chp'nin davetlisi olarak İstanbul'a geldiler. Gezi eylemi damgasını vurdu. İşte Chp budur. İnandığı davayı sonuna kadar takip eder.

ADANA'DA YAKALANAN TIR

Adana'da TIR yakalandı, havan topları Suriye'ye gidiyor. Sen beni dinleyeceğine,Chp'yi dinleyeceğine bunları dinlesene.

KIZLI- ERKEKLİ ÖĞRENCİ EVLERİ

Bizim gençlerimize ahlak dersi vermek kimsenin haddine değildir. Ahlaklı adam Deniz Feneri'ne sahip çıkmaz, ahlaklı adam yolsuzluklara sahip çıkmaz. Ahlaklı adam milletin oyu ile seçilmiş milletvekillerini hapishanede tutmaz. Ahlaklı adam kadının kılık kıyafetiyle, milletin inancıyla uğraşmaz ve en önemlisi ahlaklı adam kul hakkı yemez. Gençlere ahlak dersi veriyor. Sen kim ahlaklı olmak kim? Ahlaklı adam siyasete yırtık ayakkabıyla girip, dünyanın en zengin siyasetçisi olmaz.

Neymiş meşru hayat varmış, gayri meşru hayat varmış. Sen gayrimeşru Başbakan'sın.

Sen bu öğrencilerin sorununu çözdün de biz sana bir şey mi dedik. Pırıl pırıl bir gençliğimiz var, biz gençlerimize güveniyoruz. Ailelere sesleniyorum, çocuklarınızla övünün onlarla gurur duyun.

Döneceksin sen önce kendi ahlakına bakacaksın.

Bütün Chp'li belediyelere sesleniyorum: İlk işiniz öğrenci yurdu yapmak olsun.

Bir de Valimiz var. Adana Valisi. Tam Başbakan'ın valisi. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Çiftçiye ne diyordu: Ananı da al git. Bunu diyen biri gençlere ahlak dersi verebilir mi?

Artık bu konuştuğu zaman +18 ibaresi konulsun. Bir önerim var Erdoğan'a: İyi yerdesin, bence bir şey yapman lazım Arınç'ın yerine hükümet sözcüsü yerine Vali Coş'u al

KAYNAK: HABERLER.COM

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme