Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2431.25
BIST 100
9698.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Karahasanoğlu için peş peşe mesajlar geldi

kit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu vefat etti. Habere alan siyasilerden peş peşe mesajlar geldi.
Karahasanoğlu için peş peşe mesajlar geldi
13 Ağustos 2022 11:44:42
kit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu vefat etti. Habere alan siyasilerden peş peşe mesajlar geldi.

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, bir süredir tedavi gördüğü vefat etti. 74 yaşında vefat eden Karahasanoğlu için birçok siyasi, başsağlığı mesajı yayınladı.

Karahasanoğlu'nun ölümünden üzüntü duyduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Karahasanoğlu’nun vefatını teessürle öğrendim. Sayın Karahasanoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Akit Grubu’na ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Mustafa Karahasanoğlu için “Bu gece Hakk’a yürüyen Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu beye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Tüm Akit ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum.” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise “Allah rızası yolunda geçen bir ömür... Yaşantısı ve fikirleriyle hepimize örnek olan, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu Ağabeye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âlî olsun, İnşaAllah.” mesajını yayınladı.

'Dava adamı olarak mücadelesine şahit olduk'

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da “Hayatı boyunca sağlam bir muvahhid, korkusuz bir mücahid ve onurlu bir dava adamı olarak mücadelesine şahit olduğumuz Mustafa Karahasanoğlu ağabeye Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve yol arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Mekânı cennet, makamı âlî olsun.” notunu düştü.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ise “Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu Bey ebedî âleme irtihal etti. Allah mekânını cennet eylesin. Ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum; Akit ailesinin başı sağ olsun.” dedi.

Edirnekapı'da defnedilecek

Öte yandan Mustafa Karahasanoğlu, bugün ikindi vakti Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazına müteakip Edirnekapı'da defnedilecek.