Dolar (USD)
32.66
Euro (EUR)
35.41
Gram Altın
2511.33
BIST 100
10851.78
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kanlı yapamadılar kansızın peşindeler

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, bir dönem Gülen'in ABD ve Papa bağlantılarını sağlayan kişinin Kasım Gülek olduğunu, şimdi de 15 vekil transferinin Kasım Gülek'in kızının evinde kararlaştırıldığını söyledi.
Kanlı yapamadılar kansızın peşindeler
27 Nisan 2018 09:55:00
AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, bir dönem Gülen'in ABD ve Papa bağlantılarını sağlayan kişinin Kasım Gülek olduğunu, şimdi de 15 vekil transferinin Kasım Gülek'in kızının evinde kararlaştırıldığını söyledi.

KORAY TAŞDEMİR-İSTANBUL

FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in, zamanında ABD ve Papa ile bağlantılarını sağlayan kişinin CHP'nin eski genel sekreteri Kasım Gülek olduğunu söyleyen AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, bugün o karanlık bağlantıların bir benzerine Kasım Gülek'in kızı Tayyibe Gülek'in aracılık ettiğini dile getirdi. 15 vekil transferinin Tayyibe Gülek'in evinde kararlaştırıldığını ifade eden Gülek, "Bunlar tesadüf olamaz. FETÖ'nün kontrolünde gerçekleşen bir olaydır" dedi.

Hülle ve takiyye

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, "Meşru ittifakların hukuken yolu açılmasına rağmen gayrimeşru hülle ve takiyye içeren oluşumların arkasına baktığımızda küresel güçlerin kuklası olan FETÖ'nün kontrolünde bir çalışma yapıldığını ifade edebiliriz" dedi.

Kanlı bir şekilde yapamadılar kansız değişimin peşindeler

FETÖ'nün firari sanıklarından Emre Uslu sosyal medyadan Abdullah Gül'ün adaylığın Türkiye'nin faydasına olacağını ve hatta kansız değişim modeli olarak Gül'ün cumhurbaşkanı olmasını önerdiğine dikkat çeken Petek, "FETÖ, 15 Temmuz'da kanlı bir şekilde yapamadıklarını şimdi kansız bir değişim modeli olarak Gül'ün etrafında birleşerek yapmayı öneriyor. Bu FETÖ'nün projesi olarak karşımıza çıkıyor" diye konuştu.

Bunlar tesadüf olamaz

Petek sözlerini şöyle sürdürdü: 15 vekil transferinin pazarlık görüşmeleri Kasım Gülek'in kızı Tayyibe Gülek'in evinde gerçekleşiyor. Kasım Gülek Moon Tarikatı'nın Türkiye temsilcisiydi. 'Öldüğümde cenaze namazımı Fetullah Gülen kıldırsın' diyen biri. Fetullah Gülen'i hür ve kabul edilmiş masonlar derneği içinde diğer masonlar içinde zikreden Kasım Gülek'tir. Gerek Kasım Gülek gerek eşi Nilüfer Gülek, Gülen'i her zaman takdir etmişlerdir. Hatta FETÖ'nün önde gelen isimlerinden Halit Esendir kitabında FETÖ'nün KHK ile el konulan Fatih Üniversitesi'nin Beylikdüzü'ndeki arazisinin Nilüfer Gülek tarafından bağışlandığını yazar. Bunlar tesadüfler zinciri değildir. Kasım Gülek FETÖ'nün ABD ile iletişimi hatta Papa ile görüşmesini sağlayan CHP'nin 9 yıllık genel sekreteri, kızı Tayyibe Gülek ise benzer şekilde İP ve CHP genel başkanını buluşturuyor hemen arkasından da 15 kuntakinde transfer oluyor. Erdoğan'a ve cumhur ittifakına karşı FETÖ iltisaklı kişilerin zemin hazırladığı bir çalışma içinde olunduğu görülüyor."