Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2501.00
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kandil mesajları, Regaib Kandili, sevdiklerinize göndermek için en güzel kandil mesajları!

Müslümanların heyecanla beklediği Regaib Kandili geldi. Sevdiklerinize, akrabalarınıza güzel mesajlar gönderip onları mutlu etmek istiyorsanız, doğru adrestesiniz. Müslümanın diğer müslüman için ettiği dua çok daha makbuldür. Sevdiklerinize özel güzel dua mesajlarını haberin devamında bulabilirsiniz.
Kandil mesajları, Regaib Kandili, sevdiklerinize göndermek için en güzel kandil mesajları!
02 Şubat 2022 11:14:47
Müslümanların heyecanla beklediği Regaib Kandili geldi. Sevdiklerinize, akrabalarınıza güzel mesajlar gönderip onları mutlu etmek istiyorsanız, doğru adrestesiniz. Müslümanın diğer müslüman için ettiği dua çok daha makbuldür. Sevdiklerinize özel güzel dua mesajlarını haberin devamında bulabilirsiniz.

Müslümanların heyecanla beklediği Regaib Kandili geldi. Sevdiklerinize, akrabalarınıza güzel mesajlar gönderip onları mutlu etmek istiyorsanız, doğru adrestesiniz. Müslümanın diğer müslüman için ettiği dua çok daha makbuldür. Sevdiklerinize özel güzel dua mesajlarını haberin devamında bulabilirsiniz...

Bugün Regaib kandilini kutluyoruz! Regaib kandili için en güzel mesajlar ve sözleri sizler için derledik. Sevdiklerinize kısa ve anlamlı kandil mesajları göndererek mutlu edebilirsiniz. İşte en güzel resimli kandil mesajları... Regaib Kandili 3 şubat perşembe günü. Üç ayların müjdecisi geldi çattı. Şimdi ise müslümanlar sevdiği kişilere göndereceği kandil mesajları araştırıyor. Haberimizde en güzel regaib kandili mesajlarına ulaşabilirisiniz. İşte kandil mesajları... Üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandili yarın. Herkesin kandili mübarek olsun. Müslüman alemi için büyük bir öneme sahip olan regaib kandilinde sevdiğiniz kişilere iletebileceğiniz en güzel kandil mesajlarını haberimizde sizler için derliyoruz. Müslümanlar ailesine, çevresine gönderebileceği kısa kandil mesajları, resimli kandil mesajları ve regaib kandil mesajları internetten araştırmaya başladı. Sizler de haberimizin devamından en güzel kandil mesajları ulaşabilirsiniz.

REGAİB KANDİLİ MESAJLARI

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Regaib Kandilimiz Mübarek olsun!

Regaip kandili mesajları Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir gecede doğsun ki Duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

Bir dua gönderiyorum hepinize sağlık, mutluluk, huzur olsun. Sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolu olsun. Allah'ın selamı üzerinize olsun. Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun!

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

*Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer.

Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, ışığın gölgeyle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Sen öyle bir insan ol ki akıllar dursun, sen ona buna değil Allah'a kulsun. Ziynetler içinde parlayan bir nursun, senin gibi bir dostun kandili mübarek olsun.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller.

kandil mesajları, kandil mesaj, regaib kandili, regaib kandil mesajları en güzel ve anlamlı bu haberde yer alıyor.

Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler İyi kandiller.

Duanız kabul, ameliniz makbul, saadetiniz daim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla'ya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir gecede doğsun ki duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun?

Bu gece Regaip Kandili. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. Hayırlı kandiller.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Regaip kandiliniz mübarek olsun..

Regaip kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun!

REGAİP KANDİLİ GECESİ YAPILMASI ÖNERİLENLER 1. Kur'an-ı Kerim okuyarak, 2. Peygamberimiz ( a.s.m)'ın mübarek duası olan Cevşen-ül Kebiri okuyarak, 3. Aile bireyleriyle birlikte günün mana ve ehemmiyeti hakkında sohbet ederek, 4. Allah rızası için namaz kılarak, 5. Hayatımızın geçmiş günleri ve yılları hakkında muhasebe yaparak, 6. Günahlarımızın bağışlanması için Allah'tan af dileyerek, 7. Sevgili Peygamberimize bol bol salat ve selam okuyarak, 8. Dünya ve ahirete ait dileklerimiz için dua ederek, 9. Hastaları, yaşlıları ziyaret ederek; yoksulları, öksüz ve yetimleri sevindirerek, 10. Eş, dost ve yakınlarımızla tebrikleşerek, 11. Dargın ve küskünleri barıştırarak, değerlendirebiliriz.