Dolar (USD)
34.29
Euro (EUR)
37.19
Gram Altın
2981.60
BIST 100
9045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

KahramankazanSosyalMedyaEVETDiyor

Kahramankazan Belediyesi, Türkiye'nin "EVET" ruhlu, vatansever sosyal medya fenomenlerinden bir bölümünün katıldığı etkinlikte, #KahramankazanSosyalMedyaEVETDiyor" kampanyası başlattı. "#KahramankazanSosyalMedyaEVETDiyor" hasthagı, Twitter'da Türkiye gündeminin ilk sırasına oturdu.
KahramankazanSosyalMedyaEVETDiyor
20 Mart 2017 08:12:00
Kahramankazan Belediyesi, Türkiye'nin "EVET" ruhlu, vatansever sosyal medya fenomenlerinden bir bölümünün katıldığı etkinlikte, #KahramankazanSosyalMedyaEVETDiyor" kampanyası başlattı. "#KahramankazanSosyalMedyaEVETDiyor" hasthagı, Twitter'da Türkiye gündeminin ilk sırasına oturdu.

Neşat Gündoğdu/Ankara

DARBECİLERİN İHANET MERKEZİNDE "KAHRAMAN"CA DİRENİŞ!

Kahramankazan Belediyesi, Türkiye'nin "EVET" ruhlu, vatansever sosyal medya fenomenlerinden bir bölümünün katıldığı etkinlikte, "#KahramankazanSosyalMedyaEVETDiyor" kampanyası başlattı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve Genel Yayın Koordinatörümüz Serdar Arseven'in öncülüğünde faaliyetlerini sürdüren Kahramankazan Sosyal Medya ekibi, FETÖ darbe girişimin meydana geldiği 15 Temmuz gecesi, darbecilerin merkez üssü Kazan'da vatandaşları "Nizamiye" önüne çağırarak darbenin püskürtülmesinde önemli rol oynamıştı.

"EVET" İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Kısa zamanda çok büyük bir etkinliğe ulaşan Kahramankazan Sosyal Medya Ekibi, önceki gün de büyük bir etkinlik gerçekleştirdi. Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından Kahramankazan'a davet edilen "EVET" ruhlu vatansever sosyal medya fenomenleri, 16 Nisan'a kadar yürütülecek olan "Cumhurbaşkanlığı Sistemine Evet" kampanyasının stratejisi üzerine "istişarede" bulundular.

YENİ BİR ÇANAKKALE, YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞIu2026 16 NİSAN BU KADAR ÖNEMLİ!

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"18 Mart'ta Çanakkale şehitlerimizi andık. Yokluk içinde verilen bir kutlu mücadele, büyük bir destan. Kurtuluş Savaşı'nda ecdadımızın şanlı mücadelesine okuyarak şahitlik ettik. 15 Temmuz'da da alçak darbe girişimine direnen Çanakkale ruhu vardı. Kahramankazan ruhu vardı. Bu sadece Kahramankazan'ın değil, bütün bir milletimizin zaferidir. Bu toplantıyı yapabiliyorsak, 15 Temmuz şehitlerimiz sayesinde yapabiliyoruz. Gezi olayları ve ardından yaşananlar sosyal medyanın önemini çok net bir şekilde ortaya koydu. Ortadoğu'da yıkılmaz denilen krallıklar, devletler sosyal medya organizasyonu ile yıkıldı. Sosyal medya, Türkiye'nin içinden geçmekte olduğu bu zor süreçte her zamankinden önemli hale gelmiştir. Türkiye, ayağına vurulan prangalardan kurtulacaktır inşallah. Bunun için de en önemli tarih 16 Nisan'dır. Karşımızda çok kirli oluşumlar var, bunlar sosyal medyada da ihanetlerine devam ediyorlar. Biz, 15 Temmuz'da sosyal medya hesaplarımızla kısa süre içinde binlerce kardeşimizi darbecilere karşı durmaya davet ettik. O darbenin püskürtülmesinde bu hayırlı çalışmanın da etkisi büyük olmuştur. Buraya gelenler, buraya gelen sosyal medya fenomeni kardeşlerimiz, bizden yol parası almadılar, istemediler, gönüllü olarak geldiler. Tamamen gönüllü bir harekettir bu ve Türkiye'nin hatta dünyanın tek bir yanından gelerek bu etkinliğe destek verdiler."

TERÖR ÖRGÜTLERİ HAYIR KAMPANYASI YAPIYOR, NİÇİN?

FETÖ, PKK ve diğer terör örgütlerinin hep birlikte "hayır" propagandası yaptığını belirten Ertürk sözlerine şöyle devam etti: "Biz, dışlayıcı dil kullanmadan, yaralamadan, bugün hala hayır diyenlerin 'evet' demesini temin etmek için uğraşacağız. Bunu yapacağız, milletimiz için, memleketimiz için. Bakıyoruz, 'hayır' kampanyasında olmayacak iddialarda bulunuluyor, yalanlar havada uçuyor. Bunlara karşı, bir network ağımızı oluşturuyoruz. İnşallah 16 Nisan'da yedi düvele karşı verilen bu onurlu mücadeleyi zafere ulaştıracağız inşallah,. Gelecek bizim, gelecek Anadolu'nun olacaktır inşallah. Biz büyük bir milletiz. Farklılıklarımız da zenginliğimizdir. Bin Suriyeliyi almaktan çekinen sözde gelişmiş devletler, 3 milyon Suriyeli kardeşimize ensarlık yapan Türkiye'yi kıskançlıkla izliyor. Böyle devam edeceğiz inşallah. 16 Nisan'da yapılacak referandumda 'evet' diyerek, bir milli zafer daha ilan edeceğiz inşallah."

CEMİL ÇİÇEK: "YEDİ DARBENİN İÇİNDE YAŞADIM"

Etkinlikte bir konuşma yapan TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek de şunları söyledi: "Kendimi bildim bileli darbeler ve darbe teşebbüsleri ile yaşadım. Yedi darbenin, darbe girişimin içinde yaşadım. İşte son 15 Temmuz ihaneti, darbe girişimi. Kahramankazan burada unvanını hak eden bir mücadele verdi. Her darbe teşebbüsü, darbe, başarılı olsun olmasın, Türkiye'ye 10 sene, 20 sene, 30 sene kaybettiriyor. Bizim bunu görmemiz lazım; bizim bir terör bir de darbe sorunu var, bunlar başka sorunların yanı sıra iki temel sorun. Elli senedir kaç hükümet geldi geçti, ama bu elli sene içerisinde nice darbe teşebbüsü oldu ve Türkiye terörün her çeşidiyle uğraşıyor. Türkiye Cumhuriyeti devleti bu belalara muhataptır. Bunu görmek gerekiyor ve 16 Nisan referandumunu bir 'parti' veya "kişi" meselesi olarak görmeyip, milli mesele olarak görmek gerekiyor. Türkiye'nin her zaman güçlü, kuvvetli olması lazım. Bu coğrafya hep güçlü toplumların, devletlerin ayakta kalabildiği bir coğrafyadır. Bu coğrafyada ayakta kalmamızın yolu güçlenmekten geçiyor. Bunun için 'evet' diyoruz."

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme