Dolar (USD)
34.08
Euro (EUR)
38.03
Gram Altın
2834.43
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Jeoloji Mühendisleri Odası Değişim Platformu'ndan çağrı

"Karanlık Oda zihniyetini yıkmak için 'OY'unu kullan!"
Jeoloji Mühendisleri Odası Değişim Platformu'ndan çağrı
09 Mart 2018 15:22:00
"Karanlık Oda zihniyetini yıkmak için 'OY'unu kullan!"

Jeoloji Mühendisleri Odası'nin yarın gerçekleştirilecek yönetim kurulu seçimi öncesinde bir açıklama yayınlayan Jeoloji Mühendisleri Değişim Platformu, Türkiye'nin 'karanlık oda' zihniyetinden kurtulmasını isteyen her meslek mensubunu, Turkuaz Grubu'na destek vermeye çağırdı.

Neşat GÜNDOĞDU/ANKARA

"Değişim ve Dönüşüm" Sloganı etrafında birleşen Jeoloji Mühendisleri Değişim Platformu, bugün gerçekleştirilecek seçimler öncesinde "Yerli ve Milli" ruhlu bütün meslek mensuplarını "oy kullanmaya" çağırdı.

Türkiye'yi "Karanlık Odalar"dan temizlemek için gayret sarf eden oluşumlar arasındaki Jeoloji Mühendisleri Değişim Platformu'nun "seçime yönelik" çalışmalarında sona gelindi. Pazar günü yapılacak oda yönetimi seçimi öncesi bir açıklama yayınlayan Platform, Yerli ve Milli değerlere sahip Turkuaz gruba oy verilmesi çağrısı yaptı. 11 Mart 2018 Pazar günü yapılacak seçime dair Platform açıklaması şöyle;

"TEKELE DUR DE!.."

"11 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan seçim, odamızı ve itibarımızı kurtarma; kaybolan yetki ve haklarımızı yeniden kazanma; kutuplaştıran, ötekileştiren anlayışına son verme; üyelerini gerici güçler olarak tanımlayan tekele dur deme; istihdam ve işsizlik sorununa devleti suçlayarak kendini aklamaya çalışan ancak mesleki yatırımlara karşı duruş politikalarından kaynaklandığını görmezden gelen mevcut yönetime son verme seçimi. 11 Mart 2018 Pazar günü mutlaka ol kullanmaya, JDP Turkuaz listeye 'Evet' demeye çağırıyoruz."