Dolar (USD)
32.55
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2426.39
BIST 100
9722.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İYİ Parti'de deprem! Aytun Çıray partiden istifa etti

Seçim sürecinde yeni dönem milletvekilliği adaylığından çekilen İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti.
İYİ Parti'de deprem! Aytun Çıray partiden istifa etti
06 Haziran 2023 10:01:55
Seçim sürecinde yeni dönem milletvekilliği adaylığından çekilen İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti.

İyi Parti'de istifa depremi yaşanıyor. İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Aytun Çıray dün “Yarın sabah ola hayrola. Rahmetli Demirel’in dediği gibi, “Siyaset her sabah kendi şartları ile yeniden doğar” şeklinde bir paylaşım yaparak, dikkatleri üzerine çekmişti.

14 Mayıs'ta yapılacak seçim sürecinde yeni dönem milletvekilliği adaylığından çekilen İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Meral Akşener için zehir zemberek sözler söyledi. Çıray, "Türk toplumu ile Akşener arasında güven bunalımı oluştu." dedi.

"Siyaset her sabah.."

Bir mektup kaleme alan Çıray, "Yarın sabah ola hayrola. Rahmetli Demirel'in dediği gibi, 'Siyaset her sabah kendi şartları ile yeniden doğar.'" ifadelerini kullanarak siyasete devam edeceğinin sinyalini verdi.

İYİ Parti'de seçim sonrası istifa dalgası sürüyor

İYİ Parti'de geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Danışmanı ve eski Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, mevcut oy oranını korumayı başarı olarak görenlerle birlikte yol yürümenin bir anlamı olmadığını belirterek istifa ettiğini açıklamıştı.

İYİ Parti Aydın Milletvekili aday adayı ve Nazilli İlçe Teşkilatı kurucusu Mehmet Reşat Taşdemir de yaptığı açıklama ile "Akşener'in başbakanlık talebi hayalden öteye gidememiştir. Güçlendirilmiş parlamenter sistem talebi çöpe gitmiştir" diyerek partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Seçimin ilk istifası İYİ Parti'den geldi: Görevinden ayrıldı

Seçim sonrası İYİ Parti'de fatura Akşener'e kesildi!

İYİ Parti'den istifa etmişti! Sinan Ateş cinayetine işaret etti