Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.91
Gram Altın
2309.56
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İstifa etmişti! Yavuz Ağıralioğlu'na savaş açtılar!

​İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etti. Siyaset gündemine oturan kararın ardından İYİ Partililer Ağıralioğlu'nu sert sözlerle hedef aldı.
İstifa etmişti! Yavuz Ağıralioğlu'na savaş açtılar!
29 Mart 2023 08:53:03
​İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etti. Siyaset gündemine oturan kararın ardından İYİ Partililer Ağıralioğlu'nu sert sözlerle hedef aldı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla 6'lı masa ve ittifakın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağır sözlerlerle eleştirmesinin ardından istifa kararı aldığını duyurdu.

İyi Parti'den açıklama

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşeceği ve partiden istifa edeceği yönündeki haberler üzerine, “İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir” açıklamasını yaptı.

İyi Parti'ye istifasını sundu

İYİ Parti Sözcüsü'nün açıklamasının ardından Ağıralioğlu, İYİ Parti üyeliğinden istifa etti. Ağıralioğlu, partisine sunduğu istifa dilekçesinde, "Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti'den istifa ediyorum. Gereğinin yapılmazını arz ederim" ifadelerini kullandı.

"MASAYA DÖNÜŞTE EL KALDIRAN SENDİN ŞİMDİ NE OLDU?"

İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı, Genel İdare Kurulu ve Kurucular Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, Twitter hesabından Yavuz Ağıralioğlu'nu hedef alan açıklamalarda bulundu. Uz, "Sormam gereken soru şu; Yavuz Ağıralioğlu hatırlarsın sanırım. Divan da seninde olduğun ortamda altılı masaya tekrar dönülmemesi konusunda ben görüş bildirirken, sen masaya dönülmesi konusunda EL KALDIRAN'dın şimdi ne oldu?" dedi.

'KORKTU'

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Yavuz Ağıralioğlu'nu 'Sustu, sindi, korku' ifadeleriyle tepki gösterdi. Türkkan, Meral Akşener'e dayandırdığı paylaşımda "Adaleti kör, vicdanı sağır, kalbi taştan bu düzende; susanlardan olursam, sinenlerden olursam, korkanlardan olursam, milletim bana hakkını helal etmesin" ifadelerini kullandı.

"BU SEÇİM İYİLİKLE KÖTÜLÜĞÜN SEÇİMİ O KADAR"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ise "Bu seçimde isimlerin önemi yok. Onun için hiç kimse kendini kandırmasın. Mazeret aramasın. Milleti aptal yerine koymasın. Her kim ki tek adam rejiminin değişmesi için çalışmaz ve hakka, hukuka, adalete aykırı, vatana, millete, insana zarar veren bu düzenin devamına en ufacık bir katkı sağlar, değirmenine su taşırsa hesabını tarih önünde bir gün muhakkak verir. Bu seçim iyilikle kötülüğün seçimi işte o kadar. Bu da böyle biline." paylaşımında bulundu.

"ENDİŞELENMEYİN, TARİH YAZACAĞIZ"

İYİ Parti Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bu akşam alışılmış geri sayımlardan birisi yok. Durum açık ve net. 46 gün sonra Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı, İYİ Parti iktidar olacak. Alınan kararların arkasında, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in yanında dimdik duracağız. Endişelenmeyin, #TarihYazacağız"

kaynak: haber7
ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan