Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.88
Gram Altın
2433.23
BIST 100
9776.76
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İşte Sergen Yalçın'ın görevi bırakma nedeni

Yalçın'ın, Gaziantepspor yönetiminin verilen sözleri tutmaması nedeniyle görevi bıraktığı öğrenildi.
İşte Sergen Yalçın'ın görevi bırakma nedeni
19 Aralık 2013 13:18:00
Yalçın'ın, Gaziantepspor yönetiminin verilen sözleri tutmaması nedeniyle görevi bıraktığı öğrenildi.

Gaziantepspor ile Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 4 maçı kazanarak 4'te 4 yapan Sergen Yalçın dün herkesi şoke etti ve devre arasında görevi bırakacağını açıkladı.

VERİLEN SÖZLER TUTULMAMIŞ

Gaziantepspor'da göreve geldikten sonra adeta fırtına gibi esen Sergen Yalçın, kırmızı siyahlı takımdan ayrılacağını açıkladı. Gaziantepspor'da kısa zaman sonra yapılacak olan kongrede gelecek olan yönetimin önünü açmak için istifa kararı alabileceğini ifade eden Sergen Yalçın, verilen sözlerin de yerine getirilmediğini ifade etti.

Eurosport'un haberine göre, Sergen Yalçın'ın istifasının altında yatan sebeplerin ise sadece kongre ile ilişkili olmadığı, takımda ciddi ekonomik krizin belirdiği ifade edildi. Sergen Yalçın'ın devre arasında takıma transfer yapamayacak olmasının yanı sıra verilen ekonomik sözlerin yerine getirilmediği de belirtildi.

Ayrıca oyuncuların takımı alacaklarının ödenmemesi sebebiyle TFF'ye şikayet ederek bonservis ödenmeden ayrılma ihtimalleri Yalçın'ı bu karara itti. Başta Cenk Tosun ve Turgut Doğan gibi yerli oyuncuların takımdan ayrılmak üzere oldukları ifade edildi.