Dolar (USD)
34.19
Euro (EUR)
38.09
Gram Altın
2900.97
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Yarın İstanbul'da bazı yollar kapalı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın yapılacak olan 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.
Yarın İstanbul'da bazı yollar kapalı!
14 Ekim 2023 14:00:08
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın yapılacak olan 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın gerçekleştirilecek 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.

15 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan "58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu" etkinliği için trafik düzenlemeleri yapılacak. İşte trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar:

Fatih bölgesinde Cankurtaran Meydanı, İshakpaşa Caddesi, Ahırkapı Caddesi, Kabasakal Caddesi, At Meydanı Caddesi, Ahırkapı İskelesi Sokak, Küçük Ayasofya Caddesi ve devamında Torun, Utangaç, Dalbastı ve Aksakal sokakları ile bunlara bağlı sokak ve caddeler, saat 08.00'den etkinlik sonuna kadar trafiğe kapatılacak.

Üsküdar-Kandilli arasındaki sahil yolu etkinlik sırasında trafiğe kapalı olacak.

Kadıköy ve Üsküdar'da bazı yollar 09.00-16.00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak.

Galata Köprüsü etkinlik sırasında kapatılacak.

Beyoğlu ve Beşiktaş ilçelerinde 12.00-14.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Üsküdar ve Harem'den Eminönü'ne arabalı vapur seferleri yapılamayacak.

Bağcılar-Kabataş Tramvay Hattı'nda seferlerde kesintilere neden olacak düzenlemeler yapılacak.

Söğütlüçeşme'den çıkış yapan metrobüs seferleri saat 12.15 itibarıyla durdurulacak.

Trafik akışında yoğunluk yaşanabilir

Etkinlik nedeniyle trafik akışında değişiklikler ve kesintiler yaşanabileceğinden, sürücülerin bu güzergahları kullanmadan önce alternatif yolları tercih etmeleri önerildi. Ayrıca, İETT'nin resmi sosyal medya hesaplarından güzergah ve sefer değişikliklerini takip edebilecek