Dolar (USD)
34.21
Euro (EUR)
37.04
Gram Altın
3005.70
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İsrail ordusu, baskın düzenlediği Gazze'deki Şifa Hastanesi'nden çekildi

İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde baskın düzenlediği Şifa Hastanesi'nden kısmen çekilerek kuşatma altında tuttuğu açıkladı.
İsrail ordusu, baskın düzenlediği Gazze'deki Şifa Hastanesi'nden çekildi
15 Kasım 2023 21:30:04
İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde baskın düzenlediği Şifa Hastanesi'nden kısmen çekilerek kuşatma altında tuttuğu açıkladı.

Şifa Hastanesi'ndeki kaynaklardan alınan bilgiye göre, İsrail ordusu Şifa Hastanesi'ndeki araçlarını kısmen geri çekti ancak bazı askerlerini hastane içinde bıraktı.

"Şifa Hastanesi'nde hareket eden her şeye ateş açıldığı için hastanenin içinde bulunanlar dışarı çıkamıyor." diyen kaynak, İsrail ordusunun Şifa Hastanesi'ne sığınan bazı hasta ve yakınlarını gözaltına alarak bilinmeyen bir yere götürdüğünü aktardı.

İsrail ordusunun Şifa Hastanesi'nin doğumhane binası yakınındaki bölümlerden birine saldırı düzenlediğini dile getiren kaynak, Şifa Hastanesi'nde, yaklaşık 700 hasta ve yaralının yanı sıra 650 sağlık çalışanının olduğunu, bunların dışında da hastaneye sığınan yaklaşık 1000 kişinin bulunduğunu kaydetti.

Öte yandan Filistin resmi ajansı WAFA'da yer alan haberde de İsrail ordusunun Şifa Hastanesi'ni tanklarla kuşatmaya devam ettiği belirtildi.

Haberde, Şifa Hastanesi'nin çevresindeki binaların tepelerine yerleşen İsrailli keskin nişancılar ve üzerinde sürekli uçuşlar yapan insansız hava araçlarıyla (İHA) gözetlendiği ifade edildi.

Şifa Hastanesi'nin çevresini kuşatan İsrail ordusuna ait tankların ayrıca yakın noktalara atışlar yaptığı aktarıldı.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı da İsrail ordusunun topçu atışlarıyla Şifa Hastanesi'nin bazı bölümlerini doğrudan hedef aldığını kaydetti.

İsrail ordusu, bu sabah Gazze'de binlerce hasta ile yerinden edilmiş sivilin bulunduğu bölgenin en büyük sağlık tesisi Şifa Hastanesi'ne baskın düzenlemişti.

Dünya haberleri, uluslararası düzeyde meydana gelen olayları, gelişmeleri ve değişiklikleri ele alan haber türüdür. Bu tür haberler, farklı ülkeler arasındaki ilişkileri, uluslararası organizasyonları, küresel ekonomiyi, çevre sorunlarını ve diğer küresel öneme sahip konuları içerir. Dünya haberleri, insanları dünya genelindeki olaylar hakkında bilgilendirirken, küresel perspektif sunarak ulusal sınırların ötesindeki gelişmelere odaklanır. Dünyada yaşanan tüm gelişmeler dünya haberleri kategorisi ile okuyucuya ulaştırılır. Dünya ekonomisi, ulusal ekonomiler arasında karmaşık bir etkileşim ağına sahiptir. Dünya haberleri, küresel finansal piyasaları, ticaret savaşlarını, döviz kurlarını ve diğer ekonomik konuları kapsar.

Dünya Gündeminden Son Dakika Haberleri

Dünya Gündeminden Son Dakika Haberleri" başlığı altında yayınlanan haberler, dünya genelindeki önemli ve güncel olayları içerir. Bu haberler, uluslararası politika, ekonomi, çevre, insan hakları, bilim, teknoloji ve daha birçok konuda çeşitlilik gösterebilir. Dünya gündemini yakından takip edenler, bu tür haberleri sürekli olarak güncel tutar ve önemli gelişmeleri hızlı bir şekilde öğrenmelerini sağlar.

Son dakika haberleri, uluslararası krizler, diplomatik ilişkiler, ticaret anlaşmaları, çevre felaketleri, salgın hastalıklar gibi konuları kapsayabilir. Bu haberler genellikle dünya çapındaki büyük medya kuruluşları veya uluslararası haber ajansları tarafından yayınlanır. Dünya gündemindeki son dakika haberleri, insanların dünya genelinde neler olup bittiğini anlamalarına ve farklı ülkeler arasındaki etkileşimleri takip etmelerine yardımcı olur. Ayrıca, uluslararası toplumun dikkatini çeken veya insanların hayatlarını etkileyen küresel meselelere odaklanır.

Uluslararası İlişkilerdeki Güncel Gelişmeler Milat'ta

Milat Gazetesi, dünya çapında meydana gelen önemli olayları, gelişmeleri ve değişiklikleri güncel bir şekilde takip etmek isteyen herkes için vazgeçilmez bir kaynaktır. Bu haberler, insanların küresel perspektiflerini genişletmelerine ve dünya olaylarına dair bilgi sahibi olmalarına yardımcı olur. Dolayısı ile haberlerin doğru ve güvenilir kaynaktan elde edilmesi de son derece önemlidir. Güncel ve doğru haberin kaynağı için Milatgazetesi.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme