Dolar (USD)
32.57
Euro (EUR)
35.21
Gram Altın
2469.48
BIST 100
10870.52
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İhsan hocadan Müslümanlara oyuna gelmeyin uyarısı

​İhsan Şenocak, Kayseri'deki son olaylar hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
İhsan hocadan Müslümanlara oyuna gelmeyin uyarısı
02 Temmuz 2024 13:42:50
​İhsan Şenocak, Kayseri'deki son olaylar hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Şenocak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kayseri ve Türkiye'nin idaresindeki Kuzey Suriye'deki büyük fitne ateşini yakan iradenin Gazze'ye bomba yağdıran Siyonistler ve onların taşeronları olduğunu belirtti. Müslümanlara seslenerek, bu oyunlara gelmemeleri ve bu oyunları bozmaları gerektiğini vurguladı.

Açıklamasında, Kayseri'de yaşanan olayların ve Kuzey Suriye'deki gelişmelerin arkasında büyük bir provokasyon olduğunu belirten Şenocak, bu provokasyonların hedefinin Müslümanları birbirine düşürmek olduğunu dile getirdi. Özellikle son dönemde artan gerginlikler ve saldırılarla Müslümanların birliğinin hedef alındığını söyledi.

İhsan Şenocak, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Müslüman, unutma! Kayseri ve Türkiye'nin idaresindeki Kuzey Suriye'deki büyük fitne ateşini yakan irade, Gazze'ye bomba yağdıran Siyonistler ve onların taşeronlarıdır. Oyuna gelme, oyunu boz Müslüman!" Bu sözlerle Müslümanların dikkatli olmaları gerektiğini belirten Şenocak, fitneye kapılmadan birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri çağrısında bulundu.