Dolar (USD)
34.10
Euro (EUR)
38.11
Gram Altın
2873.33
BIST 100
9900.25
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Hüseyin Çelik'ten açıklamalar...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.
Hüseyin Çelik'ten açıklamalar...
08 Ocak 2014 14:59:00
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Hüseyin Çelik'in konuşmasından satırbaşları;

DAVALARIN YENİDEN YARGILANMASI

-Barolar Birliği Başkanı şov yapmaya devam ediyor. Feyzioğlu'nda büyük bir beklenti oluşmuştur, ekranlarda tutukluların umudu üzerinden şov yapıyor.

-Sayın Feyzioğlu bu usulle kimseye fayda sağlayamazsınız.

-Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu sıfırdan muhakeme istiyor. Hızını alamadı Silivri'ye gitti. Davaların yok sayılmasını istiyor. Medya, Barolar Birliği Başkanı'nı hangi kanala çıkaracağını şaşırmış durumda.

-Şimdi sayın Feyzioğlu'nun siyaset kurumuna sıcak bakmaması babasının hüsrana uğramasının katkısı olabilir, Cumhurbaşkanlığı bile bu arkadaşımızı kesmiyor. Kusura bakmasın burada ondan daha yaşlı bir abisi olarak sesleniyorum bu usülle kimseye katkı sağlayamazsınız.

ULUDERE'YE TAKİPSİZLİK KARARI

-Karar vicdanımı tatmin etmedi-

-Olayın hemen ardından AK Parti MKYK toplantısı vardı. Olayı değerlendirdim. Bütün vatandaşlarımıza başsağlığı dileyerek konuşmama başladım. O günkü bilgiye göre bu bir operasyon kazasıdır dedim. Burada bir hata, eksik, ihmal varsa, kasıt varsa gereği yapılacaktır dedim. Kasıt düşünmek bile istemiyorum dedim. Sivil mahkemeler görevsizlik kararı verdiler ve askeri mahkemeler kararını açıkladı. Kaçınılmaz hata var diyorlar. Devletimiz tazminat ödedi araya terör örgütü, BDP girdi birileri girdi tazminatı almadılar. Bunu kan parası olarak değerlendirdiler. İnsanın kanı parayla ödenmez bu ahlaksızlıktır. Henüz hukuki süreç tüketilmiş değildir. Çıkan karar benim vicdanımı tatmin etmedi. Takipsizlik kararıyla ilgili bütün temyiz yolları açıktır.

-

Kaynak: Haber7