Dolar (USD)
33.98
Euro (EUR)
37.85
Gram Altın
2826.83
BIST 100
9682.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Hamas'tan sarsıcı mesaj! Netanyahu çocuklarınızı size böyle verecek!

06 Eylül 2024 10:36:06
İsrail terörüne karşı mücadele eden Kassam Tugayları, katil Netanyahu hükümetine karşı protestoları artıracak yeni görüntüler paylaştı.

Katil İsrail'e karşı psikolojik harp yürüten Hamas, işgalci İsrail ordusunun kurtarma operasyonunda öldürülen tutukluların son konuşmalarını paylaşan Kassam Tugayları, katil Netanyahu hükümetine karşı baskıları artırmayı hedefliyor. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, İsrail iç kamuoyunu harekete geçirecek yeni görüntüler yayınladı.

'Beni hemen evime döndürün'

Ateşkes ve esirlerin İsrail’e geri dönmesini talep eden öfkeli halk, günlerdir protesto düzenlerken Kassam Tugayları ölen 6 rehinenin görüntülerini ardı ardına yayınlamaya devam ediyor. Önceki gün Aleksander Lubnov ve Carmel Gat’ın videolarını paylaşan Kassam Tugayları, bu kez ABD vatandaşı Hersh Goldberg-Polin’in konuşmasını yayımladı. Polin, “Başkan Biden, Anthony Blinken ve tüm Amerikan yurttaşlarımdan savaşı durdurmak, bu çılgınlığı durdurmak ve beni hemen evime döndürmek için elinizden geleni yapmanızı rica ediyorum” ifadelerini kullandığı görülüyor.

Kassam Tugayları'nın yayınladığı bir diğer videoda ise İbranice "Eve dönüyorum" şarkısı, Gazze'de öldürülen İsrail askerlerinin defin merasimlerindeki anlar yer alıyor.

Netanyahu’yu Hamas ile esir takası anlaşması yapmayı reddettiği için kendilerini terk etmekle suçlayan rehineler ve İsrail askerleri, Netanyahu’nun katliam hırsı sebebiyle İsrail’e ölü olarak dönüyor.

'Netanyahu çocuklarınızı size bu şekilde geri verecek'

Kassma Tugayları, bu defa esir ailelerine mesaj içeren bir görüntü paylaştı.

Yapay zeka ile oluşturulan ve Netanyahu’nun elinde kanlı siyah ceset torbası bulunan görseli yayınlayan Kassam Tugayları, “Siyah torbalardaki cesetler... Netanyahu çocuklarınızı size bu şekilde geri verecek.” ifadesine yer verdi.