Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.86
Gram Altın
2297.40
BIST 100
9015.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Güç Amarok'ta

Dağlar, tepeler, bayırlar ve uçsuz bucaksız araziler kimisi için eğlence kimisi için de aşılması zor bir engeldir. Lakin 3.0 lt 224 PS V6 motor teknolojisiyle sınıfının en güçlüsü olan Volkswagen Amarok kullananlar için ise sadece bir teferruattır. Uluslararası Yılın Pick-up'ı Ödülü'nün sahibi Amarok, her türlü zor şartta hissettirdiği konfor ve güvenle, seyahatinizi eğlenceye dönüştürüyor.
Güç Amarok'ta
27 Kasım 2017 13:40:00
Dağlar, tepeler, bayırlar ve uçsuz bucaksız araziler kimisi için eğlence kimisi için de aşılması zor bir engeldir. Lakin 3.0 lt 224 PS V6 motor teknolojisiyle sınıfının en güçlüsü olan Volkswagen Amarok kullananlar için ise sadece bir teferruattır. Uluslararası Yılın Pick-up'ı Ödülü'nün sahibi Amarok, her türlü zor şartta hissettirdiği konfor ve güvenle, seyahatinizi eğlenceye dönüştürüyor.

FIRAT İPEK

Volkswagen Ticari Araç'ın Amarok modeli, '2018 Uluslararası Pick-up Ödülü'nü (IPUA 2018) kazandı. Volkswagen Amarok, 2010 yılında da aynı ödülü kazanmıştı ve bu sayede aynı ödüle iki kez layık görülen ilk pick-up oldu. Jüri yaptığı değerlendirmede Amarok'u pick-up segmentinin "sıkı çalış, sıkı eğlen" felsefesinin cisimleşmiş hali olarak değerlendirirken, aracın tasarımına, hissettirdiği muhteşem hisse ve birinci sınıf kalitesine vurgu yaptı.

Sınıfının en güçlüsü: 3.0 lt V6 motor

Yeni Amarok'un en dikkat çeken özelliği son jenerasyon Volkswagen V6 motoru. Türkiye pazarında kendi segmentinde ilk olan 3 litre hacimli turbo dizel V6 motor 224 PS güç üretirken 550 Nm tork sağlıyor. Amarok böylece, hem asfalt hem de off-road koşullarında yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü sağlıyor.

Amarok'ta ön konsol, hem malzeme kalitesinin yüksekliği hem de fonksiyonel tasarımıyla bir önceki nesle göre tamamen yenilendi. Geniş görüş açısı ve yüksek malzeme kalitesi ile sınıfının standartlarının üzerinde bir şıklık sunan ön konsol, bilgi ve eğlence sistemi "Composition Media" ile kullanım kolaylığı ve benzersiz bir konfor sağlıyor.

Üst düzey güvenlik

Amarok'ta standart olarak sunulan "İkincil Çarpışma Önleme Asistanı" olası bir ikinci çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor. İki bağımsız sensör sayesinde çarpışmanın derecesini algılıyor ve çarpışma yeterince kuvvetliyse aracı frenliyor ve hızını 10 km/s' ye kadar düşürüyor. Frenleme esnasında sürücü aracın kontrolünü istediği zaman devralabiliyor.

Standartlarının üzerinde

Amarok'ta akıllı telefonların araçtaki radyo-eğlence sistemleri ile entegrasyonunu sağlayan "App Connect" sayesinde, telefondaki uygulamalar radyo ekranından kontrol edilebiliyor. "Elektronik ses güçlendirici", sürücünün ön konsolda yer alan mikrofonla arka koltuktaki yolcularla yüksek hızlarda bile rahat konuşmasını sağlıyor. "Sesli Kontrol" özelliği sayesinde ise telefon arama komutları sesli olarak kontrol ediliyor.

Auto Credit avantajından faydalanın

Volkswagen Ticari Araç, Volkswagen Doğuş Finans (vdf) işbirliğiyle hayata geçirdiği "Auto Credit" adı verilen kredi sistemiyle Amarok sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Volkswagen Amarok modeline Auto Credit'le aylık 1.440 TL'den başlayan taksitlerle kiralar gibi sahip olmak mümkün.

Doğru lastik hayat kurtarır

Sürücüler dikkat! Kış ayları kabusunuz olmasın. Doğru lastiği tercih edin hem malınızdan hem de canınızdan olmayın. Dört mevsim değil, yazın ayrı kışın ayrı lastik kullanın, güvenli seyahat edin.

Lastik Sanayicileri ve İthalatçıları Derneği LASİD'in de desteklediği 8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi Ankara'da gerçekleşti. Fuarda açıklamalarda bulunan LASİD yöneticileri, "Araç lastiğinin birçok hayati görevi vardır. Ancak güvenli sürüş için hepsinin bir denge içinde olması gerekir. Lastik doğru kullanıldığında hayat kurtarır; kullanılmadığında kazalara davetiye çıkarır" dedi.

Mevsimine uygun lastik kullanın

Unutmayın! Güvenli bir sürüş için lastiğinizin; araç üreticisi tarafından belirlenmiş ebatta olması, lastiğinizin ve aracınızın düzenli ve sürekli bakımının yaptırılması, diş derinlikleri ve havalarının belli aralıklarla kontrol edilmesi ve mevsime uygun lastik kullanımı vazgeçilmez kurallardır.

Pazarın lideri SCANIA

Ağır ticari araç pazarı 2017 yılının ilk 10 ayında 13.327 adetlik satışla kapandı. Scania, ithal çekici satışlarında zirvedeki yerini korudu. Scania ilk 10 ayda toplam 1.188 adetlik satış gerçekleştirirken, bunun 1.021 adedi çekici oldu. En çok tercih edilen ithal çekici markası olan Scania, aynı zamanda toplam çekici pazarında da yüzde 23 pazar payı elde etti.

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, "Bu yıl Türkiye pazarına sunduğumuz Yeni Nesil Scania araçlarımız ile satışlarımızda ivme kazanırken, 7 marka arasında en çok tercih edilen ithal çekici olmaya devam ediyoruz. Marka hedefimiz pazar payımızı korumaktır" dedi.

Otokar, Türkiye'yi taşıyor

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye'nin dört bir yanında belediyelerin toplu taşıma filolarını güçlendirmeye devam ediyor. Araçlarını kullanıcı beklentilerine göre tasarlayan ve üreten; araçlarında konfor, güvenlik ve ekonomiyi bir arada sunan Otokar, yılın en büyük teslimatlarından birini İnegöl'e gerçekleştirdi. İnegöl'de hizmet veren özel halk otobüsü şirketi İnulaş Taşımacılık, ulaşım filosunu 110 adetlik Sultan LF otobüs ile güçlendirdi.

3'üncü kez en iyisi Renault

Renault, Telephone Doctor firması tarafından düzenlenen ve Türkiye'deki çağrı merkezlerinin denetlendiği Kalite Ligi'nde üst üste üçüncü kez birincilik ödülünün sahibi oldu. Otomotiv, finans, sigorta ve bankacılık gibi Türkiye'nin önemli sektörlerinden toplam 34 firmanın yer aldığı yarışmada Renault, tüm rakiplerini geride bırakarak müşteri odaklı yönetim anlayışını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Hyundai Smart Stream teknolojisini anlattı

Hyundai, yakıt ekonomisi gelişimine yönelik yeni Smart Stream teknolojisini, Kore Uluslararası Güç Aktarma Organları Konferansı'nda açıkladı. Hyundai, özellikle dört yeni motorunu ve iki yeni şanzımanını sergiledi. Gelecek nesil modellerde kullanılacak Smart Stream adı verilen bu motor ve şanzımanlar, Hyundai'nin uzun dönemdeki emisyonu düşürme hedeflerini de gözler önüne seriyor.

Kasım bitmeden bir Alfa Romeo'n olsun

Alfa Romeo'nun lüks kompakt sınıf temsilcisi Giulietta'da Kasım ayındaki kampanya kapsamında, çift kavramalı TCT otomatik şanzıman ve 1.6 JTDM 120 HP turbo dizel motor seçeneğiyle öne çıkan Giulietta modelleri, 75 bin TL'ye kadar 24 aya varan vadeyle 0,99 faizli kredi avantajıyla satışa sunuluyor.

Eğitime Toyota desteği devam ediyor

Öğrencilerin teknik eğitimde gelişen teknolojiyi takip etmeleri amacıyla meslek liseleri ve üniversitelere araç ve ekipman desteği sağlayan Toyota Otomotiv Sanayi, 2017 yılı sonuna kadar 23 Meslek Lisesi ve 8 Üniversiteye 31 adet araç, 130 adet şanzıman ve 280 adet motor ( 114 'ü Hibrit ) hibe edecek.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan