Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.91
Gram Altın
2425.00
BIST 100
9722.09
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

GS'den teşvik pirimi aldılar!

Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve şu anda altyapı hocası olan Sadi Tekelioğlu, katıldığı spor programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
GS'den teşvik pirimi aldılar!
26 Nisan 2016 13:03:00
Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve şu anda altyapı hocası olan Sadi Tekelioğlu, katıldığı spor programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, katıldığı Telegol programında çarpıcı iddialarda bulundu ve Gençlerbirliği'nde teknik direktörlük yapttığı dönem oyuncularının Galatasaray'dan teşvik aldığını öne sürdü.Tecrübeli antrenör katıldığı programda "Gençlerbirliği'nde oyuncularım Galatasaray'dan teşvik primi aldı. O zamanki oyuncular beni mahkemeye verebilir. Teşvik aldıklarını biliyorum." ifadelerini kullandı.Çarpıcı açıklamalarına devam eden Sadi Tekelioğlu, " Teşvik şu anda suç ama hala teşvik alan futbolcular var. Bunları da biliyorum. Sözümün arkasındayım" sözlerini sarf etti.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının tarihi açıklandı

Galatasaray o dönem şampiyon oldu!Tecrübeli futbol adamı, Gençlerbirliği'nin başında 1996-1998 yılları arasında, bir buçuk sezon teknik direktörlük görevi yapmıştı. O dönem Galatasaray'ın Başkanı Faruk Süren'di.Sarı Kırmızılı kulüp Sadi Tekelioğlu'nun sözünü ettiği sezonda şampiyonluğa ulaşmıştı.O sezonda Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 yenmiş, diğer maçta ise 1-1'lik skorla berabere sonuçlanmıştı.Trabzonspor'da A takımı çalıştırdıHatırlanacağı üzere Sadi Tekelioğlu en son Trabzonspor'un alt yapısından A takımın başına getirilmiş ve takımın başında çıktığı 12 maçta 8 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı.