Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2501.23
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda devir teslim yapıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine getirilen Dr. Osman Aşkın Bak, görevini Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan devraldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda devir teslim yapıldı!
05 Haziran 2023 13:25:20
Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine getirilen Dr. Osman Aşkın Bak, görevini Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan devraldı.

Yeni açıklanan kabine sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda devir teslim töreni düzenleniyor. Bakanlıkta yapılan devir teslim töreninde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve eski bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıklamalarda bulunuyor.

Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Bugün Bismillah diyoruz, yeni bir başlangıç yapıyoruz. 5 yıl önce yaptığımız gibi. 85 milyonun kazandığı bir seçimi gerçekleştirdik. Gençlik ve spor için yeni bir yüzyılı başlatmak üzere yeni bir adım atıyoruz. Bu görevler herbiri büyük bir onur. Bu aziz millete hizmet etmek çok ama çok büyük bir şeref. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza, bize bu görevi layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum. 5 yıl önce bu manzarayı yine yaşadık. Çok şükür aynı güzellikle bir manzara tekrar cereyan ediyor. Yüreği güzel değerli abime bugün bu görevi devreder yaşadığım mutluluk tarif edilemezdir. Ülkemizin 81 ilinde bu bayrağı taşıyan her arkadaşımızla gurur duyuyorum. Hedefe ulaşma noktasında bize destek olan her arkadaşımıza minnet duyuyorum. Tarih her şeyi yazar iyisiyle kötüsüyle yazar. Güzellikler inşallah unutulmayacaktır. Liderimiz öncülüğünde ezberleri bozduk, bozmaya da devam edeceğiz."

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın açıklamaları: "Sayın bakanıma teşekkür ediyorum, çopk güzel bir konuşma yaptı. 5 yıl önce aynı konuşmayı ben yapmıştı. Kendisiyle çok güzel bir dostluğumuz olmuştu, birlikte çalışmıştık. Meclis'te görev yaptığımız süreçte de birlikte çalışmıştık. Birçok projede bir abi-kardeş gibi çalıştık. Güzel işler yaptı arkadaşlarımız. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemiz hem tesis hem sporcu olarak dünya çapında bir başarı gösterdi."