Dolar (USD)
34.22
Euro (EUR)
37.17
Gram Altın
2994.46
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Gençleri korumak için spor desteklenmeli

AK PARTİ İstanbul 1. Bölge Milletvekili A. Adayı Mustafa Alpay Kavacıkspor Futbol Gelişim Akademisini ziyaret ederek düzenlenen Çanakkale etkinliğine katıldı ve genç sporcularla bir araya geldi.
Gençleri korumak için spor desteklenmeli
19 Mart 2015 16:53:00
AK PARTİ İstanbul 1. Bölge Milletvekili A. Adayı Mustafa Alpay Kavacıkspor Futbol Gelişim Akademisini ziyaret ederek düzenlenen Çanakkale etkinliğine katıldı ve genç sporcularla bir araya geldi.
Miktat Çakar/ İstanbul
Kavacıkspor tesislerinde gerçekleşen ziyarette Mustafa Alpay'ı Futbol Gelişim Akademisi direktörü Murat Yılmaz karşıladı. Bir süre Yılmaz'la sohbet eden Alpay aynı zamanda gerçekleşen antremanıda izledi. Murat Yılmaz dan akademi ile bilgiler alan Alpay sorunları not alarak seçilmesi halinde gerekenin yapılacağının sözünü verdi. Yılmaz '' stadımızın çim zemin olabilmesi için çok büyük bir mücadele veriyoruz. Gencecik sporcu kardeşlerimizin kışın çamurda yazın ise sert toprakta ayakları yaralanıyor. Sadece Kavacıkspor değil bu sahayı bir çok amatör kulüp kullanıyor. Kavacıkspor stadımızın çim olması bizim ve amatör kulüplerimiz için çok önemli. Gençleri sokaklardan, sanal bağımlılıktan ve kötü alışkanlıklardan kurtararak dar imkanlarda spor yapmaya teşvik ediyoruz. Eksiklerimizin tamamlanması için destek almamız şart '' dedi.
Mustafa Alpay '' gençlerin sokaklardan kurtulması çok önemli. Spor yapan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması çok daha mümkün. Gençlerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek ve onları ahlaklı birer birey olarak yetiştirmek bu toplumun ve devletimizin asli görevidir. Gençler ülkemizin sigortasıdır. Onlara sahip çıkmak zorundayız. Eksiklerin tamamlanabilmesi için hocamızla omuz omuza vererek ne gerekiyorsa mücadelesini yapacağız. Hocamızı böylesine mukaddes bir hizmeti zor şartlar altında ifa ettiği için kutluyorum dedi.
Genç sporcular ile bir araya gelerek onlara tavsiyelerde bulunan Alpay '' spor yapmanız beden ve ruh sağlığınız açısından çok önemli. Sporu bırakmayın. İnşallah Murat hocamız ile birlikte daha iyi imkanlara kavuşmanız için ne gerekiyorsa mücadelesini vereceğiz. Yetenekli olanlarınız ülke futboluna hizmet edecek. Tahsilinizi de en güzel şekilde yapmalısınız. Okulunuzu ihmal etmeyin. Abiniz olarak hep yanınızda olacağıma söz veriyorum '' dedi.
Düzenlenen Çanakkale etkinliğine katılan Alpay direktör Murat Yılmaz ve genç sporcularla birlikte Çanakkale'yi andı. Direktör Yılmaz etkinlik sırasında gençlere Çanakkale'nin önemini anlattı.
En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme