Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.95
Gram Altın
2323.53
BIST 100
9092.9
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Daha önce kullandıkları sapıkla saldırıyorlar

Hastalıklı laikçi kafa, 'sahte şeyh' vakasını bahane ederek Müslümanlara kin kusmaya başladı. Millet, 28 Şubat'taymışız gibi İmam Hatiplere saldıranların o filmi bir daha çevirmesine asla izin vermeyecek
Daha önce kullandıkları sapıkla saldırıyorlar
10 Eylül 2020 07:30:00
Hastalıklı laikçi kafa, 'sahte şeyh' vakasını bahane ederek Müslümanlara kin kusmaya başladı. Millet, 28 Şubat'taymışız gibi İmam Hatiplere saldıranların o filmi bir daha çevirmesine asla izin vermeyecek

ÖZLEM DOĞAN

Müslümanları karalamak için kasıtlı olarak dini oluşumlara sokulan münferit sapıkları Müslümanlara besledikleri kini kusmak için bahane olarak kullanan laikçi tayfa haddini aşmaya devam ediyor. 28 Şubat sürecinde olduğu gibi karanlık odaklar yeni senaryolar üretip İslam’a zarar vermek için uğraşan sapıklar üzerinden dindarları hedef tahtasına koymaya çalışıyor. Oda TV, Sözcü, Birgün, TELE1, Halk TV tarafından tüm Müslümanlar ve AK Partililer istismarcı koruyucusu gibi gösteriliyor. HDP’li Tuma Çelik’in tecavüzüne sessiz kalan güruh, bir tarikatın adını kullanarak bir kız çocuğuna istismarda bulunduğu ortaya çıkan bir sapık yüzünden tüm Müslümanları töhmet altında bırakmaya çalışıyor.

Odatv daha önce o sapığı kullanmış

Odatv ş

Uşşâki Vakfı’nın 5 Ekim 2016’dan itibaren birçok kez hakkında açıklamada bulunup hiçbir irtibatı ve alâkalarının bulunmadığını açıkladığı çocuk istismarcısı sapık Nurullah Şağban üzerinden Müslümanlara tecavüzcü muamelesi yapan Odatv’nin Fatih Şağban'ı "Uşşaki Tarikatı Lideri olarak lanse ettiği haber ortaya çıktı. Sapık sözde şeyhin 2016 yılındaki konuşmalarını kullanıp Şağban’ın Erdoğan karşıtı sözlerini manşet yapan Odatv’nin 28 Şubat dili kullanması da ‘Müslümanlara operasyon çekiliyor’ şeklinde yorumlandı.

Budizm heveslisinin İmam Hatip düşmanlığı

erol mütercimler

Gençliğinde Budist rahip olmak istediğini ama olamadığını ifade eden Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Erol Mütercimler, katıldığı bir programda imam hatip mezunlarını hedef aldı. Milyonlarca imam hatip mezununu hedef alarak “İmam hatiplerden mezun olanlar karşımıza sahtekâr, cinsi sapık olarak çıkıyor" şeklindeki skandal sözlerinden ötürü Mütercimler’e tepki yağdı. Erol Mütercimler kendisini disipline sevk eden Haliç Üniversitesi'nden istifa etti.

Hastalıklı kafa yapısına sahipler

NDER Genel Başkanı Kamber Çal

İmam hatiplileri sapkınlıkla tahkir edenlerin hastalıklı bir kafa yapısına sahip olduğuna dikkat çeken ÖNDER Genel Başkanı Kamber Çal, “İmam hatiplileri ötekileştirip aşağılayan kibir abidesi şahsa karşı hukuki hakkımızı sonuna kadar kullanacağız. İmam hatip mezunu herkesi bu çirkin hakarete karşı dava açmaya davet ediyoruz çünkü Türkiye’deki tüm imam hatipliler sapkınlıkla ve istismarcılıkla itham edilmiştir. Üstelik Erol Mütercimler bir üniversitede öğretim görevlisi. Ders verdiği öğrencilerin arasında imam hatip mezunu olanların olduğunu düşününce bu yaklaşım tarzıyla nasıl hocalık yapabilir, akıl alır gibi değil” şeklinde konuştu.

Herkes hatasının bedelini öder

Suçun kişisel olduğunun altını çizen Çal, “Dine uzak sapkın insanlar, çocuk tacizcileri yok mu? Kaldı ki sapık sözde şeyh Nurullah imam hatip mezunu da değil. Herkes kendi hatasının cezasını çeker, bedelini öder. Bunu bir kitleye mâl etmek ucuzcu bir yaklaşımdır. Aklıselim insanlar bir kişinin suçuyla bütün bir kitleyi suçlamayı düşünmez” ifadelerini kullandı.

Dine küfretmeyi vazife biliyorlar

DİYANET-SEN Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir

Türkiye’de din görevlisine, hacca gidene, tesettürlü olana saldırmayı kendisine vazife olarak gören bir kesimin olduğunu kaydeden DİYANET-SEN Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir şöyle konuştu: “Biz imam hatiplileri Asım’ın nesli olarak görüyoruz. İmam hatipler üzerinden dindar kesime saldıran insanları gerekli cevabı her zaman vereceğiz. Ayrıca suç duyurusunda bulunacağız. İmam hatip öğrencilerine hakaret ederek aynı zamanda onların ailelerine de hakaret etmiş oluyor. Erol Mütercimler görev yaptığı üniversitede dersine girdiği imam hatip mezunu öğrencilerinin yüzüne nasıl bakacak, çok merak ediyorum. Kendisini şiddetle ve nefretle kınıyorum.”

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan