Dolar (USD)
34.11
Euro (EUR)
38.05
Gram Altın
2867.37
BIST 100
9923.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Gaziantep'te tehlikeli LGBT gerginliği

​Gaziantep'te STK'lar adına bir açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, bu Meydanı onlara bırakmayız dedi.
Gaziantep'te tehlikeli LGBT gerginliği
24 Kasım 2021 12:22:51
​Gaziantep'te STK'lar adına bir açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, bu Meydanı onlara bırakmayız dedi.

MEHMET GÜNGÖRDÜ / GAZİANTEP

Ahmet Gök, Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız’ diyerek bir Cafe tarafından organize edilen ve LGBT’lileri meşru göstermek için planlandığı dile getirilen organizasyona izinv ermeyeceklerini açıkladı.

Başkan Gök, yaptığı açıklamada net ifadelerle şunları dile getirdi:

“Meydanı onlara bırakmayacağız!

Gaziantep'te bir kafede LGBT'yi meşru gösterecek bir organizasyon hazırlığı yapılıyormuş.

Bizi biz yapan değerlerimize aykırı bu tür organizasyonlarla Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkan, toplumumuzun değerlerini yozlaştırmaya çalışan, şer odakları bilsin ki; biz millet olarak hele de Gazi şehrin evlatları olarak buna müsaade etmeyeceğiz.

Sadece 25.000 Memur-Sen üyesi adına değil bu şehrin sağduyulu ve vatan millet sevdalısı tüm STK'ları adına diyorum ki; bu millet bugüne kadar her türlü sapkınlığın, karşısında olmuş, bundan sonra da karşısında olmaya devam edecektir.''

gök_783d45be5a1d706c057862a676183b57.jpeg
Eğitim Bir-Sen Gaziantep şube Başkanı Ahmet Gök

Gök, eğer bu organizasyonu yapanlar milli, manevi ve bizi biz yapan toplumsal değerlerimize aykırı bu organizasyondan vazgeçmezlerse, söz konusu kafenin önünde Sivil Toplum Örgütleri olarak bir basın açıklaması ve eylem yapacaklarını dile getirdi.