Dolar (USD)
34.07
Euro (EUR)
37.78
Gram Altın
2797.44
BIST 100
9774.49
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Galatasaraylı Bruma'yı PSV, Monaco, Sevilla ve Ajax izliyor!

Real Sociedad'la olan kiralık sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'a geri dönen Portekizli futbolcu Bruma için 4 kulüp devreye girdi. Portekizli yıldız PSV, Monaco, Sevilla ve Ajax'ın kıskacında...
Galatasaraylı Bruma'yı PSV, Monaco, Sevilla ve Ajax izliyor!
10 Haziran 2016 17:25:00
Real Sociedad'la olan kiralık sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'a geri dönen Portekizli futbolcu Bruma için 4 kulüp devreye girdi. Portekizli yıldız PSV, Monaco, Sevilla ve Ajax'ın kıskacında...

Galatasaray, geçtiğimiz sezonu Real Sociedad formasıyla geçiren Bruma için PSV'den teklif bekliyor. Hollanda kulübü, genç oyuncu için ilk girişimini yaptı ve Bruma'yı kadrolarında görmek istediklerini iletti ancak henüz yazılı olarak bir teklif gelmedi.

Bruma'nın tek talibi PSV değil... Portekizli genç oyuncunun Fransa'nın Monaco takımıyla da görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim'in, Portekizli genç futbolcuyu kadrosunda görmek istediği ve Fransız yönetimine Bruma'nın transfer edilmesi için tam yetki verdiği öne sürüldü. Monaco'nun yanı sıra, Sevilla ve Ajax'ın da Portekizli genç yıldız için nabız yokladığı öğrenildi.

Galatasaray, Bruma'yı Real Sociedad'a kiralarken satın alma opsiyonunu 7.5 milyon Euro olarak belirlemiş, ancak İspanyol kulübü opsiyonu kullanmayı tercih etmemişti.

TELLES İTALYA'DA KALMAK İSTİYOR

Bu arada geçen sezon Inter'de kiralık olarak forma giyen Alex Telles için ise önümüzdeki hafta görüşme yapılacak. Brezilyalı futbolcunun menajeriyle masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray, Telles'in kararını bekliyor. Genç oyuncu, İtalya'da mutlu olduğunu söyleyen açıklamalar yapmıştı. Telles'e Serie A'dan bir çok kulübün ilgisi olduğu belirtilirken, önümüzdeki hafta yapılacak görüşme Brezilyalı oyuncunun Galatasaray'daki geleceği ile ilgili belirleyici olacak. Sol beke Caner Erkin'i kadrosuna katan Inter, Alex Telles için satın alma opsiyonunu kullanmadı.

DZEMAILI'NİN EURO 2016 PERFORMANSI BELİRLEYİCİ OLACAK

Öte yandan Orta sahada kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Dzemaili konusunda ise belirsizlik yaşıyor. İsviçreli oyuncu, kulüple henüz temasa geçmezken, sarı kırmızılı yönetim tecrübeli oyuncuyu yeniden kadroda görmek amacında. İlerleyen günlerde Dzemaili ile görüşmeyi planlayan Galatasaray, oyuncudan gelecek yanıtı bekleyecek. Dzemaili sarı kırmızılı kulüpte kalmaya sıcak bakarsa özellikle orta sahadaki transfer politikası doğrudan etkilenecek.

habertrk