Dolar (USD)
34.25
Euro (EUR)
37.16
Gram Altın
2997.06
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Galatasaray'dan hakem hataları sonrası TFF'ye çıkarma

Galatasaray, Fenerbahçe ile oynanan derbide VAR hakemi olarak görev alan Mustafa İlker Coşkun'u Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayet etmeye hazırlanıyor.
Galatasaray'dan hakem hataları sonrası TFF'ye çıkarma
26 Aralık 2023 13:29:25
Galatasaray, Fenerbahçe ile oynanan derbide VAR hakemi olarak görev alan Mustafa İlker Coşkun'u Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayet etmeye hazırlanıyor.

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan dev derbi, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda golsüz beraberlikle sona erdi. Karşılaşmada toplam 45 faulün gerçekleşmesi, sezonun en fazla faul çıkan maçı olarak kayıtlara geçti. Ayrıca, Mauro Icardi'nin yaşadığı sakatlık da derbinin önemli olayları arasında yer aldı.

Mauro Icardi'nin yüzüne darbe alması ve göz altında morluk oluşması, oyuncunun büyük bir sinirle tepki gösterdiği bilgisini ortaya koydu. Ancak, paylaşım yapmaya hazırlanan Icardi'nin kulüp yetkilileri tarafından ceza alabileceği düşünülerek engellendi. Arjantinli oyuncunun, kendi telefonuyla çektiği fotoğrafın daha sonra resmi siteden yayınlandığı ifade edildi.

Djiku’nun darbesiyle meydana geldi

Çekilen fotoğrafın selfie olması nedeniyle sol alttaki morluğun sağ alt gibi göründüğü belirtildi. Daha sonra çekilen fotoğraflarda futbolcunun sol alt gözünde morluğun oluştuğu ve bunun da ilk yarıda Alexander Djiku’nun darbesiyle meydana geldiği bildirildi.

Sarı-kırmızılılar, iddia edildiği gibi, ikinci yarıda direğe çarptığı pozisyon sonrası bir morluk oluşmadığını vurguladı.

VAR hakemini TFF'ye şikayet edecek

Galatasaraylı yetkililerin, maçın devre arasında yayıncı kuruluşu arayarak Djiku ile Icardi arasındaki tartışmalı pozisyonun farklı açılardan gösterilmemesine tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılıların, bu durumu beIN Sports’un Fransa’daki merkezine şikayet edeceği öğrenildi. Aynı zamanda, Galatasaray'ın maçın VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun'u da Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayet edeceği belirtildi.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme