Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.29
Gram Altın
2492.64
BIST 100
9693.46
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Flaş... Trabzonspor'da şok ayrılık!

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Volkan Şen, eski takımı Bursaspor ile prensip anlaşmasına vardı. İki takım da imzalarda son noktaya geldi.
Flaş... Trabzonspor'da şok ayrılık!
01 Aralık 2013 17:27:00
Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Volkan Şen, eski takımı Bursaspor ile prensip anlaşmasına vardı. İki takım da imzalarda son noktaya geldi.

Bursaspor'dan Trabzonspor'a 3.6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Volkan Şen'deayrılık vakti. Karadeniz ekibinde kadro dışı kalan Volkan Şen, Trabzonspor ile yollarını ayırıyor.

Sağ kanat oyuncusu eski takımı Bursaspor ile prensipte anlaştı. İki takım yöneticileri de Volkan'ın bonservisi içn pazarlıklarını sürdürüyor. Trabzonspor'un Volkan'ın transferinde pürüz çıkarmayacağı ancak oyuncunun bedavaya gitmesine de izin vermeyeceği öğrenildi.

Alacaklarını bırakacak

Volkan Şen'in Bursaspor'da oynamak istediği, bu doğrultuda da her türlü fedakarlığı yapacağı ifade edildi. Bonservisi için de Trabzonspor'dan alacaklarını bırakmayı taahüt eden Volkan'ınsözleşme fesih bedelinin yaklaşık 1,5 milyon Euro olması bekleniyor. Ancak yeşil beyazlıyönetim pazarlık masasında bonservis bedelini 1 milyon Euro'ya kadar düşürmek istiyor.Transferin gerçekleşmesine neredeyse kesin gözüyle bakılırken tarafların hafta için yeniden bir araya geleceği ve imzaları atabileceği belirtildi.

Giray ve Batuhan da yolcu

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yeni mukaveleyi henüz imzalamayan Giray Kaçar'la da yollar ayrılacak. Formda olmasına rağmen kendisine ilk 11'de şans bulamayan Giray, bazı maçlarda da ilk 18'e alınmadı. Tecrübeli futbolcu bir dönem sözleşmeyenilemediği için kadro dışı bırakılacaktı. Ancak Mustafa Reşit Akçay'In isteği ile bu karardan vazgeçildi. Giray'ın talipleri arasında Galatasaray, Rizespor ve Sivasspor bulunuyor.

Batuhan ise Şanlıurfaspor ile büyük ölçüde anlaştı.

KAYNAK: Eurosport