Dolar (USD)
34.29
Euro (EUR)
37.22
Gram Altın
2990.74
BIST 100
8970.91
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Fiber İnternet Avantajları ve Fiyatları

25 Ocak 2021 14:56:15

Yüksek hızlı ve kesintisiz internet hizmeti almak isteyenler için özel paketleriyle dikkat çeken TurkNet, rakipsiz fiyatlarıyla da kullanıcılarını memnun ediyor. Farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirilen özel hızlara sahip TurkNet GigaFiber paketleri sizi yarı yolda bırakmıyor. Peki, TurkNet GigaFiber nedir ve özellikleri nelerdir?

Kesintisiz Yüksek Hıza Sahip TurkNet GigaFiber

Fiber internet sunan TurkNet GigaFiber paketleri, fiber internet altyapısını evinize kadar getiriyor. Maksimum 1000 Mbps download hızı sunan fiber internet hizmeti ile dilediğiniz içeriğe kısa sürede ulaşabilir ve indirebilirsiniz. Ancak özellikle günümüzde sosyal medya kullanımının yoğun olması nedeniyle sadece download değil, upload hızları da önem kazanmıştır. Bu durumda TurkNet GigaFiber maksimum 150 Mbps upload hızı sayesinde her türden içeriği cihazınızdan istediğiniz ortama kısa sürede yüklemenize yardımcı oluyor.

TurkNet GigaFiber Özellikleri Nedir?

Tamamen TurkNet altyapısında sunulan GigaFiber internet hizmeti şimdilik sadece İstanbul ve İzmir’de hizmete açılmış durumda. TurkNet, fiber internet fiyatları söz konusu olduğunda rakiplerini geride bırakarak müşteri deneyimini iyileştirip, herkes için ulaşılabilir olmasını sağlıyor. Hatta TurkNet GigaFiber bulunmayan bölgelerde de 100 mbps fiber ve 100 mbps’e kadar VDSL seçenekleri de sunuyor. Bölgenizde hangi hizmeti kullanabileceğinizi görmek için hemen altyapınızı sorgulayabilirsiniz.

TurkNet GigaFiber kapsamı ve avantajları arasında en çok dikkat çeken nokta ise yüksek hız oluyor. Farklı markalarda 8-16 mbps hızlarından başlayan fiber internet, söz konusu TurkNet GigaFiber olduğunda minimum 100 mbps hız sunmasıyla öne çıkıyor. Böylelikle kullanıcılar daha yüksek hızdan faydalanarak kesintisiz bir deneyim yaşıyor. Ayrıca dileyen kullanıcılar 1000 mbps hızında bir interneti de tercih edebiliyor. TurkNet GigaFiber avantajlarından bazılarını şu şekilde sıralayabiliriz;

Modem ve kurulum için kullanıcıdan herhangi bir ücret talep edilmiyor.

Taahhüt şartı bulunmadığından dilediğiniz zaman paketinizi iptal edebilirsiniz.

Kullanmış olduğunuz paketi iptal ettiğinizde cayma bedeli ödemiyorsunuz.

TurkNet GigaFiber kotasız hizmet sunuyor.

Hizmetin beğenilmemesi durumunda ilk 30 gün içinde iptal edilen paketlerde %100 para iadesi sunuluyor.

7x24 müşteri desteği sayesinde sorun yaşadığınız her an destek alabilirsiniz.

TurkNet GigaFiber her anlamda birçok avantaja sahip olduğundan, kesintisiz fiber internet hizmeti almak isteyen kişiler tarafından tercih ediliyor. Kotasız internet anlayışı sayesinde dilediğiniz kadar içerik download edebilirsiniz.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme