Dolar (USD)
32.66
Euro (EUR)
35.41
Gram Altın
2511.33
BIST 100
10851.78
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

FETÖ''cülükten ''vazgeçmeyen'' 10 kişi yakalandı!

Kayseri''de FETÖ''den tutuklanıp sonrasında serbest kalan 10 kişi toplantı yaparken yakalandı.
FETÖ''cülükten ''vazgeçmeyen'' 10 kişi yakalandı!
08 Eylül 2018 08:28:00
Kayseri''de FETÖ''den tutuklanıp sonrasında serbest kalan 10 kişi toplantı yaparken yakalandı.

FETÖ’cülerin yeniden örgütlenme planları çöktü! Kayseri’de bağ evine düzenlenen operasyonda tutuklu yargılandıkları FETÖ’ye ilişkin davalarda tahliye edildikleri belirlenen 10 kişi, yeniden örgütlenmek için toplantı yaptıkları sırada gözaltına alındı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube müdürlüklerine bağlı ekipler, merkez Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi’ndeki bağ evinde FETÖ üyelerinin her hafta toplantı yaptığı bilgisine ulaştı.

10 KİŞİ YAKALANDI Şüphelileri takibe alan polis ekipleri, dün saat 20.00 sıralarında bağ evine baskın yaptı. Toplantı halindeki şüpheliler, polisi görünce kaçmaya çalıştı. Operasyonda daha önce meslekten ihraç edilen öğretmenler F.S.E, A.K, Ş.M, M.Ö, memur E.M.B. ve belediye çalışanı Ö.F. ile esnaf M.G, işçi M.S, iş adamları M.Z.G. ve M.A. yakalandı.

TUTUKSUZ YARGILANIYORLARDI Toplantı yaptıkları sırada gözaltına alınan 10 şüphelinin, tutuklu yargılandıkları FETÖ’ye ilişkin davalarda cezaevinden tahliye edildikleri, tutuksuz yargılanmalarının sürdüğü, buna rağmen örgütle bağlarını devam ettirdikleri belirlendi. Şüphelilerin yeniden örgütlenmeye çalıştıkları belirtildi.