Dolar (USD)
34.25
Euro (EUR)
37.16
Gram Altın
2997.06
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

FETÖ Müslümanları vuruyor

İSMAİL ZELVİ / İSTANBUL
FETÖ Müslümanları vuruyor
16 Ağustos 2016 11:14:00
İSMAİL ZELVİ / İSTANBUL

Beğensek de beğenmesek de Türkiye'de dini alanda otorite olarak kabul edilen bir kurum var: Diyanet İşleri Başkanlığı. Diyanet'e rağmen, etrafta sahte mehdisinden, sahte hocasına, sahte cemaatinden sahte tarikatına kadar birçok kişi ve yapı var. Ve bunlar vatandaşın kapısını, gönlünü, aklını, din adına İslam dini adına çalıyor.

Bu kurum ve kuruluşlar da kimse bir şey demediği için palazlanıp, vatandaş için, din için devlet için birer tehlike haline geliyor. Bu yapılar, darbelerin ve post modern darbelerin maşaları olarak kullanılıyorlar. 28 Şubat'ta Fadime Şahin, Ali Kalkancı, Müslim Gündüz darbeye meşruiyet kazandırmak için ortaya atılmışlardı. 15 Temmuz Darbesi'nin baş aktörü de bile bir zamanlar maalesef Diyanet İşleri Başkanlığı'nda çalışmış, ABD kaynaklarına göre emekli vaiz, imam biri.

Alenen suç işleniyor

Olayın adli ve hukuki boyutunu bir tarafa bırakırsak, bu adamla devlet mücadele etmeye başladıktan sonra bile, Milli Güvenlik Kurulu'nda bu adamın ve örgütünün paralel devlet yapılanması olarak tarif edildikten sonra bile vaazları, konuşmaları, mesajları taraftarlarına iletiliyor. Birçoğu da gizli mizli değil açık açık iletiliyor. Ve devlet seyrediyor.

Herkül diye bir site var, Özgür Herkül oldu. Habire bu adamın din adına tezviratlarını yayınlayıp duruyor. Darbe öncesi ve sonrasında mesaj veriyor. Vaaz adı altında.

İslam'ı kullanarak Müslümanlarla savaşan bu terör elebaşına karşı Diyanet İşleri, din psikolojisi, din sosyolojisi, dinler tarihi uzmanları bu adamın sapkın iftiraları karşısında tezler hazırlamalı, kitaplar yayınlamalı, toplantılar, paneller düzenlemeli, kamuoyunu aydınlatmalıdır.

FETÖ terör örgütü lideri melun Fetullah Gülen'in vaazlarına bakın. Ey devlet yetkilileri diyorum, DAİŞ adına Ebubekir El Bağdadi'nin vaazları ne ise bunun vaazları da odur. PKK terör örgütü adına vaaz eden sözde melelerin söylemleri neyse bu da odur.

Terörü övme suçunu işleyen bu siteleri yasaklayın kardeşimu2026 Ey Diyanet diyorum; şu vaazları bir dinleyin ve bu adama gerekli cevabı verin. Melun olduğunu açıkça ilan edin. Münafıklık, ikiyüzlülük, kendini gizlime, bu adamın fıtratı haline gelmiş. Yarım saatlik bir vaazda bile çelişki üstüne çelişki, kendine acındırma, salya sümük seansları arasında karıştırıp gidiyor.

İslam'ın saygınlığı diğer dinlerden daha mı az?

Ne mi yapıyor bu melun, taraftarlarına diyor ki, "bizim bir misyonumuz var, bu misyon öyle bir iki günlük, 5-10 yıllık misyon değil 40 yıl da sürebilir. O yüzden durduğunuz yerde sıkı durun."

Neymiş misyonu, melunun ifadesi ile İslam'ı, Budistlik, Zerdüştlük, Hristiyanlık ve Yahudilik gibi saygın hale getirmekmiş. Bunu yaparken de, Hristiyan ve Yahudilere ne kadar cici çocuklar olduklarını, aşırı olmadıklarını, diyalogdan, barıştan yana olduklarını göstereceklermiş.

Vaazının bir yerinde şakirtlerinden kadere iman etmelerini, her şeyin Allah'tan olduğunu, diğer yerinde ise kendilerinin 40-50 yılık bir proje olduklarını söylüyor. Ey melunun başı sen şakirtlerinden harbi birer Müslüman olmalarını mı, 40-50 yıl hesap kitapla davranıp birilerine bir şekilde başkalarına başka bir şekilde görünmelerini mi istiyorsun? Yani senin şakirtler kınayanın kınamasından korkmadan Allah'ın emirlerini yapan samimi birer Müslüman mı? Yoksa subaysa şöyle, astubaysa böyle, öğretmense başka türlü, esnafsa başka türlü davranan hasbi bir hayat mı yaşayacaklar.

ABD'ye itaat, Türkiye'ye isyan

FETÖ'nün bu kutsal misyonu kapsamında Türkiye'de yüzlerce insanın şehadetine binlercesinin yaralanmasına sebep olan o darbe girişimini sanki yapmamış hiç ilgisi alakası yokmuş gibi rol yapmaya devam ediyor. Uluslararası bir heyetin bu işlerle kendisinin alakası olup olmadığının incelemesini istiyor. İsrail'in, Amerika'nın egemenliğini kayıtsız şartsız kabul eden, cemaatine ve Müslümanlara bu yolda yıllardır salık veren kahpe herif, Türkiye Cumhuriyeti'nin egemenliği ve en temel haklarından biri yargılama hakkını kimlerle paylaşmasını istiyorsun. Ey iblis ya adam gibi sus veya rezilliğini kabul et.

Kendini, Hz. Peygamberin, şakirtlerini de ashabının yerine koyarak devam ediyor. "Kafanıza balyoz da inse, etleriniz testerelerle kesilse bile, peygamberin ashabı yolundan dönmedi. Siz de yolunuzdan dönmeyin." Ey utanmaz adam, peygamber kim sen kim, ashap kim ikiyüzlü münafık, daha kimliğini açıklamaktan bile korkan senin şakirtlerin kim. La ilahe İllallah için hayatını hiçe sayan Ashap kim, La İlahe İllallah diyen insanları katleden senin şakirtlerin kim?

Satılmış FETÖ

Yine devam ediyor melun, kendi darbecilerine birer dolar vererek ABD'ye sadakatlerini gösterdikleri gibi Türkiye'de milyonlarca insanın "darbeye hayır", "hainlere idam" haykırışlarını ise güya bu insanlara yüzer dolar verilerek yaptırılıyor gibi lanse ediyor. Gezide sen yaptın, eylemcilere dağıttığın paralar, hesaplara aktardığın paraların kalemi daha kurumadı. Ama Türk milleti onurlu ve gururlu millettir. Senin gibi satılık değildir. O meydana gidenlerin hepsinin cebine 100'er dolar konulsa senin de seni satın alan CİA ve MOSSAD'ın da bütçesi buna yetmez.

Sözüm ona Türkiye'de darbe girişimi yaşanmamış, o kadar insan öldürülmemiş, o kadar insan yaralanmamış, uçaklar, helikopterler ölüm saçmamış, meclis bombalanmamış gibi Türkiye Cumhuriyeti durup dururken o kadar insanın işine son veriyor, zulmediyor. Yok uydurma delillerle içeri atıyor. Garibim mazlumları oynuyor. Her gazeteciyi kabul ettiğinde tansiyonunu ölçtürmeyi ihmal etmeyen bu herif (Gazeteciler randevusuz gelmişler, o anda da tansiyonunu düşmüş veya çıkmış numarasıyla, hatta ceket üstünden tansiyon ölçtürerek) şovuna devam ediyor.

Sapık şöyle söylüyor militanlarına; "Size bu zulümler yapılıyor, bunları biliyorum, ben bunları Allah'a da şikayet ettim. (Allah ile kulları arasında aracı ya) Allah size yapılanların karşılığını ben söylediğim için mutlaka verecek. Siz bunun karşılığını hemen vermesini bekliyorsunuz. Onu beklemeyin, ben söyledim kesinlikle Allah onların cezasını verecek ama o süre sizin istediğiniz süre olmayabiliru2026"

Düşünmeyin dua edin

Ve devamında diyor ki "Sakın siz bu olayları düşünmeyin, siz dua edin, gece gündüz dua edin, tesbih çekin, sizin yerinize ben düşünüyorum."

Ve güya darbeyi durduranlar darbecilere ceza verenler Allah ve Peygamber bilmezlik, Kuran bilmezlik sergiliyor. Bunlara zulmediyorlar. İmanı bilmiyorlar(!) Gülen, milletin malını gasp ediyor. Ve onlara

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme