Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2495.76
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ferdi Kadıoğlu'nun peşindeki 3 dünya devi!

Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un ardından İtalyan devleri Milan ile Napoli de Ferdi Kadıoğlu'nu izlemeye aldı.
Ferdi Kadıoğlu'nun peşindeki 3 dünya devi!
12 Mart 2023 13:41:49
Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un ardından İtalyan devleri Milan ile Napoli de Ferdi Kadıoğlu'nu izlemeye aldı.

Kanarya'da bu sezon gösterdiği performansla teknik direktör Jorge Jesus'un vazgeçilmezlerinden olan Ferdi Kadıoğlu, oynadığı oyunla da Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. Özellikle Alman basını, Borussia Dortmund'un 23 yaşındaki oyuncuyu takibe aldığını ve sezon sonuna kadar izleyeceğini duyurmuştu. Dün de İtalya'dan bir iddia ortaya atıldı. Çizme basını, Serie A devleri Napoli ile Milan'ın Ferdi Kadıoğlu'nu gözlem altına aldığını ve Sevilla maçında tribünden takip ettiğini duyurdu.

'TAM BİR JOKER OYUNCU'

Haberde; Milan ile Napoli'nin yaz aylarında genç oyuncu için Fenerbahçe'ye teklif yapacağı bilgisi de yer aldı. Ferdi'nin sağ ve sol bekte görev yapabildiği vurgulanan haberin içeriğinde ise; "Ferdi, Milan ile Napoli'nin hedef tahtasında bulunuyor. Oyuncunun yetenekleri hakkında bilgi toplanıyor. Her iki kanatta ve orta saha pozisyonunda oynayabiliyor. Hatta derin oyun kurucu pozisyonuna kadar çeşitli roller üstlenebiliyor. Hollanda doğumlu kanat bek, tam bir joker" ifadeleri kullanıldı. 2018'de Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den 1 milyon 400 bin euroya gelen Ferdi Kadıoğlu, geçen sezon Vitor Pereira ile birlikte şans bulmaya başlamıştı.

YAZ AYLARINDA VEDALAŞILACAK

Pereira ile yakaladığı çıkışı, İsmail Kartal döneminde de devam ettiren 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon da Jorge Jesus'la performansını daha da yukarıya taşıdı. Sarı-Lacivertliler'le 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Ferdi Kadıoğlu için yönetim yaz aylarında gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak. Eğer Fenerbahçe'nin istediği miktarda bir bonservis bedeli teklif edilirse Ferdi ile vedalaşılacak. Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; Türkiye'den bazı oyuncuları takip ettiklerini söylemişti. O isimlerden biri; Ferdi Kadıoğlu!