Dolar (USD)
34.01
Euro (EUR)
38.02
Gram Altın
2832.59
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

'Fenerbahçe'ye gelme nedenim...'

Fenerbahçe yeni transferi Roman Neustader ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor kompleksi'nde 3 yıllık sözleşme imzaladı.
'Fenerbahçe'ye gelme nedenim...'
06 Temmuz 2016 12:14:00
Fenerbahçe yeni transferi Roman Neustader ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor kompleksi'nde 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza törenine katılan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Roman Petrovic Neustader'i tanıtıyoruz diyerek, "Ben kendisine hoşgeldin diyorum. Kulübümüze ve camiamıza büyük hizmetleri olacak. Türk futboluna büyük hizmetleri olacak" dedi.

Sözlerine Türkçe olarak 'Günaydın' diyerek başlayan Fenerbahçe'nin yeni transferi Neustader Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk yaşadığının altını çizerek "Bu formayı giymekten gururluyum. Harika bir stadı olan, gelenekleri olan dev bir kulübe geldim. Bütün takım arkadaşlarımla birlikte taraftarlarımızın mutluluğu için elimizden geleni yapmak istiyorum." dedi.

"Hem savunmada hem de orta sahada oynayabiliyorum. İki pozisyonda da oynayacak taktik bilgiye sahibim. Takım oyuncusu olarak nitelendiriyorum kendimi. Hocamız bana nerede görev verirse ben orada oynamaya hazırım." "Yeni bir sözleşme imzalarken, ne zaman bitecek diye düşünerek imzalamam. Fenerbahçe ile çok iyi bir görüşme süreci gerçekleştirdik. Bana her zaman 'Büyük bir aliye geliyorsun' dediler. Bu benim Schalke'den Fenerbahçe'ye gelme nedenim idi. F.Bahçe'nin beni buraya getirme isteğinden dolayı mutluyum." "Başka takımlarla konuştum evet ama Türkiye'den başka bir kulüple konuşmadım. Fenerbahçe'nin ilgisini duyduğumda menajerime 'Gidelim ve Fenerbahçe ile hemen görüşelim' dedim. Bence Almanya'dan Fenerbahçe'ye gelmek benim için iyi bir karardı"