Dolar (USD)
34.25
Euro (EUR)
37.16
Gram Altın
2997.06
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Fenerbahçe kadrosuna iki yıldız daha ekleyecek

Transfer sezonuna hızlı giren Fenerbahçe, art arda uçakları indirirken Avrupa futbolunun önde gelen yıldızlarını kadrosuna kattı. Transferde çıtayı yükselten Fenerbahçe iki önemli yıldızı daha kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.
Fenerbahçe kadrosuna iki yıldız daha ekleyecek
02 Ağustos 2023 13:29:01
Transfer sezonuna hızlı giren Fenerbahçe, art arda uçakları indirirken Avrupa futbolunun önde gelen yıldızlarını kadrosuna kattı. Transferde çıtayı yükselten Fenerbahçe iki önemli yıldızı daha kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.

Geçtiğimiz sezonu ezeli rakibi Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada bitiren Fenerbahçe, sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanırken kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendirdi.

Avrupa futbolunun önemli isimlerini kadrosuna katan Fenerbahçe Tadic ve Mert Müldür'ün ardından İtalya pazarına yöneldi. Bu sezon 9 dış transfere imza atan sarı lacivertli takım Milan'dan önemli bir ismi kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.

Transfer için Edin Dzeko devreye girdi

Fenerbahçe, Milan'dan istediği Rade Krunic transferinde de sona yaklaştı. yönetim İtalyan ekibiyle bonservis konusunda anlaşmaya vardı. Çizme devine bu transfer için 8 milyon Euro ücret ödeneceği belirtildi.

29 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu için takım kaptanı Edin Dzeko'nun devreye girdiği ve vatandaşını Türkiye'ye gelmesi yönünde teşvik ettiği ifade ediliyor. 2019 yılında Empoli'den transfer olan Krunic'in Milan ile 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor. Kariyerinde 314 maç bulunan Krunic'in 23 golü ve 31 asisti var.

Lyon ile prensip anlaşmasına varıldı

Sarı lacivertli ekip uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Lyon'dan Karl Toko Ekambi transferinde ilerleme kaydederken Fransız ekibi ile prensipte anlaşmaya vardı. Sarı lacivertlilerin oyuncuya teklifte bulunduğu ve beklemeye geçtiği öğrenildi. 30 yaşındaki Kamerunlu yıldıza birçok teklif geldiği ve karar verme aşamasında olduğu bildirildi.

rade-krunic_637f27728db418f1dac5d4906d111bc2.jpg

Rade Krunić kimdir?

7 Ekim 1993 doğumlu Rade Krunić, Bosnalı profesyonel bir futbolcudur ve Serie A kulübü Milan ve Bosna-Hersek milli takımında orta saha oyuncusu olarak görev yapmaktadır.

Kariyerine Sutjeska Foča kulübünde başlayan Krunić, daha sonra Donji Srem'e transfer oldu. 2014 yılında Hellas Verona'ya geçiş yaptı ve ardından kısa bir süre Donji Srem'e kiralık olarak döndü. 2015 yılında ise Borac Čačak takımına katıldı. Aynı yıl Empoli ile sözleşme imzaladı ve İtalya Serie A'ya adım attı. Empoli'de gösterdiği performansla dikkat çeken Krunić, 2019 yılında Milan'a transfer oldu.

Bosna-Hersek milli takımı için de forma giyen Krunić, üst düzey uluslararası çıkışını 2016 yılında yaptı ve o tarihten itibaren milli formayı 20'den fazla kez giydi.

Milan'da başarılı bir performans sergileyen Krunić, kariyeri boyunca önemli maçlarda gol ve asistler yaparak takıma katkı sağlamıştır. Hem defansif hem de hücum yönleriyle oyunu zenginleştiren bir orta saha oyuncusu olarak bilinir.

2022 yılında Milan ile lig şampiyonluğu yaşayan Krunić, futbol kariyerine dair başarılarına ek olarak kişisel hayatında da mutlu bir evlilik yaşamaktadır ve Ivana adında uzun süredir sevgilisiyle evlenmişlerdir. Çiftin Andrej adında bir oğulları bulunmaktadır.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme