Dolar (USD)
34.29
Euro (EUR)
37.22
Gram Altın
2990.74
BIST 100
8970.91
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Feci şekilde can verdi

Maltepe'de, minibüsün yayaların arasına dalarak 1 kişinin ölümüne, 3 kişinin de yaralanmasına neden olan kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
Feci şekilde can verdi
07 Temmuz 2014 11:30:00
Maltepe'de, minibüsün yayaların arasına dalarak 1 kişinin ölümüne, 3 kişinin de yaralanmasına neden olan kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, kontrolden çıkan minibüsün yol kenarındaki yayaların arasına dalması görünüyor. Yol kenarında yürüyen bir kişi kılpayı minibüsün altında kalmaktan kurtuluyor.

Fakat kaldırımın biraz ilerisinde sohbet eden 3 kişi üzerlerine hızla gelen minibüsten kaçamıyor. Feci kazada merdiven ile minibüs arasında sıkışan Abdullah Yıldız hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar minibüsün altındaki korkunç manzarayı görünce dehşete kapılıyor.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, feci kaza güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.YILDIZ'IN

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİREREK MİNİBÜSE SALDIRDI

Hayatını kaybeden Abdullah Yıldız'ın bir yakını olay yerinde sinir krizi geçirdi. Çevredeki vatandaşlar ise minibüsün çok süratli gittiğini ileri sürdü. Görgü tanığı bir vatandaş, "Süratli geliyordu, park halindeki arabaya çarpıp ileri doğru gitti ve oradaki vatandaşa çarptı. 1 ölü 3 yaralı vardı" dedi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, ölen şahsın yakınları kazaya neden olan minibüse saldırdı.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme