Dolar (USD)
32.58
Euro (EUR)
34.98
Gram Altın
2424.00
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Eviniz ile Uyumlu Lavabo ve Lavabo Bataryası Nasıl Seçilir?

Eviniz ile Uyumlu Lavabo ve Lavabo Bataryası Nasıl Seçilir?
07 Şubat 2021 18:49:33

Bir ürün katalogdan elbette güzel bir lavabo bataryası seçebilirsiniz. Ancak tüm aile için doğru lavabo bataryasını seçmek söz konusu olduğunda görünüş her şey değildir. 5 basit soruyla uzun vadede hangi bataryanın ihtiyaçlarınızı karşılayacağını öğrenebilirsiniz.

1) Musluğu kim kullanacak?

2) Lavabo bataryası nerede kullanılacak?

3) Hangi tür lavabonuz var?

4) Sürdürülebilirlik sizin için ne kadar önemli?

5) Bütçeniz ne kadar?

Lavabo Bataryası Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Lavabo bataryası seçerken dikkat edilmesi gerekenler bizlere tasarruf sunabileceği gibi seçilen üründen memnun kalmamızı da sağlayacaktır. İşte lavabo bataryası seçerken dikkat etmemiz gereken bazı noktalar ve detayları;

ü Bataryanın elde ettiği su tasarrufu

ü Bataryanın yüksekliği

ü Batarya kaplaması

ü Batarya güç tipi

ü Batarya filtresi

ü Batarya montajı

ü Uzun ömürlü olması

görsel 1_a2d44e17515af7fb55494ba4b5938f00.jpg

Lavabo ve Lavabo Bataryası Modelleri

Lavabo bataryaları; kullanım alanları, amaçları, işlevselliği, görünümü, kalitesi ve fiyatı gibi pek çok parametrelere göre kategorize edilmektedir. Kategorize edilen ürünler sayesinde bireyler ihtiyaçlarına göre ucuz lavabo bataryası ürünlerden seçebileceklerdir.

görsel 2_302a1076907ef4d589fe1c8c74cb5f87.jpg

Temassız Lavabo Bataryaları

Temassız lavabo bataryaları her yaştan insan için harika bir çözümdür. Temassız musluklar, özel hanelerde giderek daha popüler hale geliyor ve ailelerden yaşlılara veya bekarlara kadar her aile için uygun. Gerekirse, temassız sensör aracılığıyla önceden ayarlanmış bir sıcaklıkta su alabilirsiniz. Elinizi çektiğinizde su otomatik olarak kapanacaktır. Aynı zamanda su tasarrufu sağlayabilir ve en önemlisi zararlı bakterilerin yüzey teması yoluyla yayılmasını azaltabilir.

İster çocuklu bir aile ister yaşlı bir çift ister tek bir kişi olsun, herkes dokunmatik musluğun işlevselliğinden ve tasarımından faydalanabilir. Temassız musluklar, bakterilerin musluk yüzeyine yayılmasını önlemek için kullanım sırasında musluğa dokunmaya gerek olmadığından, gelişmiş hijyen için de idealdir.

1. Duvara Monte Lavabo

Aslında bataryanın duvara veya fayanslara tutturulduğu şekilde yapılabilmesi için küçük bir duvar müdahalesi gerekir. Bu çözüm, lavabonun altında çok fazla boş alan bırakır: çevreyi daha özgürce kullanmanıza izin veren estetik açıdan hoş bir fikirdir. Ancak lavabo herhangi bir zemine oturmadığı için altına veya yanına yerleştirilecek raflar veya dolaplar düşünmeniz gerekir, destek noktaları almak için. Tipik olarak, bu lavabolar seramikten yapılmıştır: bu tür, diğerlerinden daha düşük bir maliyete sahiptir.

2. Ankastre Lavabo

Bu çözümde, normal seramik evye standart boyutlara sahipken, üst kısmı ölçüye göre kesilir. Entegre lavabodan daha ucuz bir çözümdür. Ek olarak, iki farklı malzeme arasından seçim yapabilirsiniz; biri lavabo ve diğeri üst için genellikle mermer, ahşap veya cam seçilebilir.

3. Lay-On lavabo

Lavabo, önceden delinmiş bir yüzeye dayanır. Aslında daha fazla özgürlüğü garanti eden, ihtiyaçlarınıza göre hem lavabonun hem de tavanın şeklini ve tercih ettiğiniz ölçüleri seçmenize olanak tanıyan modern, estetik açıdan hoş bir çözümdür.

4. Yarı Gömme Lavabo

Lavabo genellikle seramikten yapılır, ancak farklı malzemelerden de yapılabilir ve yuvarlak şekillere sahip olabilir. Genellikle 35 veya 40 cm gibi azaltılmış derinliğe sahip mobilyalara monte edildiğinden, sınırlı alanınız varsa iyi bir çözümdür. Bu çeşidi seçerseniz, aralarından seçim yapabileceğiniz eviye modelleri diğer eviye çeşitlerine göre daha sınırlı olacaktır. Bunun için www.evim.com/ ziyaret edilebilir ve ürünler incelenebilir.

5. Entegre Lavabolar

Entegre lavabo en modern çözümdür. Ancak aynı zamanda ankastre veya yarı ankastre lavaboya göre daha pahalıdır. Bu durumda şekiller, renkler ve malzemeler açısından maksimum özgürlüğe sahip olursunuz. Lavaboyu ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.