Dolar (USD)
32.56
Euro (EUR)
34.90
Gram Altın
2429.72
BIST 100
9645.02
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ersun Yanal, Mancini'ye Gözdağı Verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray hocası Roberto Mancini'ye 'Ligimize hoşgeldi, ancak yarın pek şansları yok.' dedi.
Ersun Yanal, Mancini'ye Gözdağı Verdi
09 Kasım 2013 23:30:00
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray hocası Roberto Mancini'ye 'Ligimize hoşgeldi, ancak yarın pek şansları yok.' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, geçirdiği anjiyo sonrası iki kalp damarına stent takılmasının ardından sağlık durumunun çok iyi olduğunu, yarınGalatasaray maçında takımının başında olacağını söyledi.

Sarı-lacivertli takımın bu akşam Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmana katılan Yanal, FBTV'ye yaptığı açıklamada, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi, derbiyi yorumladı.

"TAKIMIN BAŞINDA OLACAĞIM"

Bir kontrol sonrası ortaya çıkan olumsuz durumu çözmek adına iki kalp damarına stent takıldığını belirten Yanal, "Şu anda gayet sağlıklıyım ve iyiyim. Yarın daTürkiye'nin, hatta dünyanın en önemli derbilerinden biri olan Fenerbahçe-Galatasaray maçında takımımın başında olacağım. Şu anda da hazırız ve yarın en iyi şekilde mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Mancini MESAJ YOLLADI

Tedavi altında bulunduğu süre içinde destek olanlara teşekkür eden Yanal,Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin de kendisine geçmiş olsun mesajı gönderdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"KENDİLERİNE ÇOK ŞANS VERMEYECEĞİZ"

"Beni yalnız bırakmayan ve destek olan herkese teşekkür ederim. Bunlar arasında en ilginci Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin telefonuma attığı geçmiş olsun mesajı oldu. Kendisine de çok teşekkür ederim. Aynı zamanda'Türkiye'ye hoş geldin' diyorum. Ancak şunu da söylemem gerekir, güzel bir gecede kendilerine çok fazla şans vermeyeceğiz."

"MEIRELES TERCİHİ YARIN"

Takımda, sarı kart cezalısı olan ve aynı zamanda sakatlığı bulunan Alper Potukdışında eksik bulunmadığını bildiren Yanal, sakatlığının ardından takıma katılanMeireles ile ilgili kararı yarın vereceğini kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

"Şu an itibarıyla takımdaki her oyuncu hazır diyebilirim. Bizimle uzun bir süredir olmayan Raul Meireles var ve tercihimizi yarın yapacağız. Fenerbahçe her maçını kazanmak için oynayan bir takımdır. Kazanırken de izlemeye gelen herkese keyif veren bir futbol ortaya koyacak.

"HER ŞEYİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ"

Karşılaşmanın son saniyesine kadar kazanmak için oynayan, galip gelmek için formasını terleten bir takım olacağız. Oyuncularımızla birlikte her şeyimizi ortaya koyup, kazanmak için oynayacağız. Bu maçın ardından bir milli takım aramız var. Yaklaşık 14 oyuncumuz milli takımda olacak ve burada kalan oyuncularımızla çalışacağız. Ardından da kaldığımız yerden devam edeceğiz."

"TÜRK FUTBOLU KAZANSIN"

Bu tip maçlarda sonucu belirleyen faktörün, oyunun kalitesi olduğunu, taraftarın tribündeki duruşunun da önemli olduğunu vurgulayan Yanal, "Onların da sakin ve sabırlı olmaları gerekir. Aynı şekilde hakemlerin baskı altında olmaması, maçı daha rahat yönetmelerini sağlayacaktır. Unutulmayan bir derbi gecesi yaşansın ve Türk futbolu kazansın" şeklinde görüş belirtti.

KAYNAK: HABERLER.COM