Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.92
Gram Altın
2309.39
BIST 100
9079.97
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Erkek ortopedik ayakkabı satın alırken nelere dikkat etmeli?

Erkek ortopedik ayakkabı satın alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? İşte detaylar...
Erkek ortopedik ayakkabı satın alırken nelere dikkat etmeli?
31 May 2022 13:25:40
Erkek ortopedik ayakkabı satın alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? İşte detaylar...

Gün içinde binlerce adım atarken, vücudumuzun tüm basıncı ayaklar üzerinde toplanıyor ve bu da uzun vadede ayak sağlığı üzerinde ciddi riskler teşkil ediyor. Bu duruma karşı rahat ayakkabıları tercih etmek önemli. Ortopedik ayakkabı modellerinde en iyi ürün seçeneklerini sunan Forelli, erkek ayakkabı modellerinde hem konfor, hem de şık tasarımları bir araya getiriyor. Her adımda rahat hissetmek ve günü konforlu bir şekilde geçirmek için tercih edilebilecek erkek ortopedik ayakkabı modelleri satın alırken nelere dikkat etmeli, bakalım.

Topuk yapısı ortopedik mi?

Ayaklarda basıncın en çok toplandığı bölümlerden biri topuklar. Özellikler gün içinde saatlerce yürüyen kişiler için, ayakların ortopedik yapıda olması kritik. Erkek ortopedik ayakkabı arıyorsanız, topuk yapısının kesinlikle rahat bir formda tasarlanmış olması gerekiyor. Bunun nedeni, ortopedik olmayan topuk formunun uzun vadede topuk dikeni gibi sorunlara neden olabilmesi. Erkek ortopedik ayakkabı satın almayı düşünenler için Forelli, gelişmiş özelliklere sahip ayakkabı seçenekleri sunuyor. Her adımda, vücudun ağırlığının ideal olarak dağıldığı bir ayakkabı formu sunan erkek ortopedik ayakkabı modelleri ile basınç noktalarına gelen ağırlık dağılıyor. Basıncın dağıldığı durumda, her adımda konforlu bir his, gün içinde daha iyi hissettiren bir deneyim sunar. Topuk, burun ve taban bölgesi her anlamda ortopedik yapıyı hissettirmeli.

Sağlam ve nefes alan bir yapıya sahip mi?

Ortopedik ayakkabılarda tercih yaparken, ortopedik açıdan gelişmiş özellikler sunmasının ötesinde aynı zamanda hava alan bir formda olması da önemsenmeli. Ayaklar gün içinde uzun saatler boyunca ayakkabı içinde havasız kalabiliyor. Böyle bir durumda, ayakların terlemesi ve istenmeyen kokular söz konusu olabilir. Kaliteli bir ayakkabı her zaman hava alan yapıda olmalı, bu durum mantar gibi istenmeyen durumlara karşı da koruma sağlar. Erkek ortopedik ayakkabı modellerinde en rahat seçenekleri sunan Forelli, nefes alan yapıya sahip ayakkabıları ile ön plana çıkıyor. Forelli ayakkabı modelleri her adımda ferah, konforlu ve iddialı olması ile ön planda. Geniş tasarım ve renk seçenekleri sayesinde Forelli modelleriyle farkı hissetmek mümkün. Markanın indirimli rahat ayakkabı modellerini, online satış mağazası üzerinde keşfedebilirsiniz.

ABONE OL
Deniz feneri detay
Deniz feneri detay
Kızılay 160x600
TDV ramazan