Dolar (USD)
34.25
Euro (EUR)
37.16
Gram Altın
2997.06
BIST 100
8793.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Erdoğan'dan flaş Kilis talimatı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde Kilis Valisi Süleyman Tapsız ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Erdoğan'dan flaş Kilis talimatı
17 May 2016 08:54:00
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde Kilis Valisi Süleyman Tapsız ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Erdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yanısıra AK Parti Kilis milletvekilleri Reşit Polat ve Hilmi Dülger ile Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'nın da yer aldığı heyetle yaklaşık 1,5 saat görüştü. Kabul sonra Kilis Valisi Tapsız açıklamalarda bulundu. Tapsız, "Yaşanan sıkıntıları, problemleri birinci elden kendilerine arz etme imkanı bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımız zaten kendisinin takip ettiğini yakinen her şeyi bildiğini, her zaman Kilislilerin yanında olduğunu, her türlü desteği verdiğini, bundan sonra da vereceğini, güvenlik açısından da hem güvenlik hem de askeri yönden gerekli önlem ve tedbirlerin alındığını ifade etti.

Kilis'in özellikle güvenliğinin sağlanması, ardından da altyapıya yönelik tedbirlerin alınması, her bakanlığın kendi görev alanına giren konularda gereğini yapması konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız ilgili bakanlıkları talimatlandıracağını ifade etti" dedi. Tapsız, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kilis'in yanında olduğunu belirttiğini ifade ederek, "Özellikle esnafın vergi borcu ve SGK'ya borçlarının ertelenmesi, bununla ilgili tedbirlerin alınması, ayrıca devlet bankalarında faizsiz kredi alınmasıyla ilgili konularda gerekli talimatlar verildi. Buna benzer bir çok ekonomik hususlar pakette var. Bu düzenlemeler yapılacak" diye konuştu.

En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme