Dolar (USD)
32.60
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2498.04
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Erdoğan'a hakaret yarışması!

Bir alçaklık da İngiltere'den! Erdoğan için hakaret şiiri yarışması başlattı
Erdoğan'a hakaret yarışması!
19 Nisan 2016 14:25:00
Bir alçaklık da İngiltere'den! Erdoğan için hakaret şiiri yarışması başlattı

İçerideki muhaliflerin son zamanlarda Erdoğan'a karşı başlattıkları düşmanca saldırılar, yurtdışına da sıçradı. Türkiye'nin son yıllardaki büyük atılımını ve büyümesini çekemeyen dış güçler medyada piyonlarını harekete geçirdi. İngiltere'de yayınlanan haftalık The Spectator dergisinde Erdoğan'a karşı alçak bir kampanya başlatıldı. Derginin yazarlarından birinin başlattığı kampanyada Erdoğan'a karşı en çok hakaret içeren şiirin, ödül alacağını belirterek sınırlarını zorladı.

Geçtiğimiz günlerde Almanya'da ZDF'de yayınlanan komedi programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulunulmuştu. Bu sefer de İngiltere'de yayınlanan haftalık The Spectator dergisinde Erdoğan'a karşı alçak bir kampanya başlatıldı. Derginin yazarlarından birinin başlattığı kampanyada Erdoğan'a karşı en çok hakaret içeren şiirin, ödül alacağını belirterek sınırlarını zorladı!

SKANDAL YARIŞMA!

İngiltere'de yayımlanan haftalık The Spectator dergisinin yazarlarından Douglas Murray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve komedyen Jan Böhmermann hakkında soruşturma açılmasına izin veren Almanya Başbakanı Angela Merkel'i alçak bir şekilde eleştirdi.

Douglas Murray dergininin internet sitesindeki son blog yazısında, yeni bir şiir yarışması başlattığını duyurdu.

Murray yarışmanın adını da, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret şiiri yarışması" olarak belirledi.

İngiliz yazar, yarışmaya katılmak isteyenlerin şiirlerini [email protected] göndermelerini istedi.

Jan Böhmermann 31 Mart'ta Almanya devlet televizyon kanalı ZDF'de yayımlanan programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretler içeren bir şiire yer vermişti.

Böhmermann, Alman Ceza Yasası'nın 103. maddesi uyarıncau201a yabancı devlet adamına ya da organına hakaret suçundan yargılanacak!

Bu madde üç yıla kadar hapis cezası öngörüyor.

ALÇAK İSTEK: OLABİLDİĞİNCE HAKARET İÇERSİN

Douglas Murray ise The Spectator dergisinin internet sitesindeki blog yazısında Erdoğan'ı "despot" olarak nitelendirdi.

Murray okurlarından, kendisi gibi Erdoğan hakkında beş mısralık esprili şiirler yazmalarını ve bu şiirlerin "olabildiğince hakaret içermesini" istedi.

TÜRKİYE'NİN AB ÜYELİĞİNE DE KARŞI!

Douglas Murray, geçen ayki bir yazısında da İngiltere Başbakanı David Cameron'ı Türkiye'nin AB üyeliğine verdiği destek nedeniyle eleştirmişti.