Dolar (USD)
34.08
Euro (EUR)
38.03
Gram Altın
2834.43
BIST 100
9975.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Erdoğan Şanlıurfa'da konuştu

Başbakan Erdoğan, partisinin mitinginde halka seslendi.
Erdoğan Şanlıurfa'da konuştu
09 Mart 2014 16:34:00
Başbakan Erdoğan, partisinin mitinginde halka seslendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmalrı kapsamında mitinglere devem ediyor.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından sattırbaşları;

- Güneydoğu'daki şehirlerimiz yıllarca hizmetten uzak kaldı buralra yol, okul, hastane yapılmadı.

- Şuana Şanlıurfa'ya 18 Katriyon yatırım yapıldı.

-Çözüm sürecini demokratik yollarla çözmeye karr verdik, hertürlü engellemeye karşı azimledevam ettik.

- Bu yola canımızı koyduk bu acı meseleyi mutlaka çözeceğiz.

-Şanlıurfa misafirine, Said Nursi'ye sahip çıkarak tarih yazdı.

- Hayatı boyunca Said Nursi'ye zulm edenler, dirisine bile tahammül edemediler. İşte o zihniyet CHP zihniyetidir. Said Nursi'YE zulüm edenlerle PEnsilvanya'daki zat beraber hareket ediyorlar.

- Sevgili paygamnerimiz Miraç'tan indirip kamyona bindiriyorlar. O dizinin seneryasunu kimonaylıyor biliyormusunuz Pensilvanya'daki zat. O dizi sadece peygamberimize değil Kürt kardeşlerimize de hakaret ediyorlar.

- Pensilvanya bu CHP ve MHP'yi çok kötü oyuna getirdi. Yargı, emniyet elimizde, montajlar var bizde diye onlarla dalga geçirdi.

- Kılıçdaroğlu'ndan olsa olsa Tahtakale'de kasetçi olur. Sen kimsin ki Türkiye'nin Başbakanı'nı yargılıyorsun. Demek ki Pensilvanya'daki zattan talimat almış. Bunlara Said Nursi'nin sözü ile cevap vermek istiyorum: Zalimler için yaşasın cehennem.

- Siyaset sandıkta yapılır. Şantajla, tehditle, yalanla, montajla siyaset yapılmaz. Bu millet 30 Mart'ta butün bu tuzaklara cevap verecek.

- Ey CHP sen hizmetlerini anlat bu millete. Şanlıurfa'ya geldi mi, gelemez, onlar kumsalda siyaset yapmaya devam etsin, biz 780 bin km'lik toprakta siyaset yapacağız.

- Gelin bu seçimde BDP'ye cevap verin. Sizi kim büyükşehir yaptı biz yaptık. Bu üç partide Şanlıurfa'nı büyükşehir olmasına karşı çıktı. Çünkü bunların derdi ideoloji.

-AK Parti aynı yerde duruyor. Sizin hocanınz akşam bir başka sabah bir başka. Aynı bu CHP gibi, MHP gibi. Bu paraleller korkmaya başladı. Aynı 28 Şubat'taki gibi ikna odaları kurdular. İkna olmazlarsa işten, okuldan, yurttan atıyorlar. Şimdi bunların evlerinde, yurtlarında kalan öğrencilere sesleniyorum. Bütün Kredi Yurtlar Kurumu'ndaki yerler tespit edildi. Sizleri bunların eziyetlerine muhtaç bırakmayacağız. Her şeyimiz hazır.

- Başörtülü kardeşlerimiz devlet dairelerinde çalışıyor, üniversiteye gidebiliyor. CHP engellemeye çalıştı ama başaramadı.

- Suruç Tüneli 2 katrilyona mal oldu. Bu projeyi bugün açıyoruz. Dağları deldik, size sevdalıyız be. Bu kuruyan topraklar suya hasret suyu biz getiriryoruz.

"NE İŞE YARIYORSUNUZ ORADA"

Başbakan Erdoğan, ekipler müdahale için geçikince, Urfa Emniyet Müdürü'ne "Polis arkadaşlar siz burada ne iş yapıyorsunuz! Açın şurayı, Emniyet Müdürü sen burada ne iş yapıyorsun, açsana şurayı! Oradan seyrediyorsun ya" diyerek öfkesini dile getirdi.

haber7