Dolar (USD)
34.11
Euro (EUR)
38.10
Gram Altın
2863.91
BIST 100
9954.31
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Erdoğan: Beddualarla değil dualarla çıktık yola

Başbakan Erdoğan İmam Hatip Liselerinin 100.Yılı için düzenlenen törende konuşuyor. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;
Erdoğan: Beddualarla değil dualarla çıktık yola
17 Ocak 2014 16:47:00
Başbakan Erdoğan İmam Hatip Liselerinin 100.Yılı için düzenlenen törende konuşuyor. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;
İmam Hatip Okulları için mücadele edenlerin amel defterleri hiç kapanmadı ve kapanmayacak. İmam Hatip sıralarında okunan her Kur'an harfiyle onların ruhları şad olacak. Biz bu yola beddua ile değil dualarınızla çıktık. Böyle de devam edeceğiz. Korkma çekinme, üzülme Allah bizimledir. 4+4+4 düzenlemesini yasalaştırarak İmam Hatiplilerin üzerindeki kara bulutları dağıtanlara şükranlarımı sunuyorum.
Burası bizim öz yurdumuz, öz vatanımızdır. Biz bu milletin ta kendisiyiz.
Yerin üstünde günüşle yürümek varken yerin altında maskeyi takiyeyi takdir edenlerden olmadık. Hangi makamda olursak olalım kibri yanımıza yaklaştırmadık yaklaştırmayacağız.
Müslüman o kimsedir ki, dilinden ve elinden tüm Müslümanlar emindir. Müslüman Müslümana tuzak kuramaz. Müslüman müslümana tuzak kuramaz.. Biz Allah'tan başka mabut tanımıyoruz.
Hiçbir insan sorgulanamaz değildir. Onun için, hesaba çekilmeden kendimizi hesaba çekmeye mecburuz.
Hesaba çekilmeden kendimizi hesaba çekmeye mecburuz. Gençler unutmayalım ki bir hesap günü vardır.
Bir hesap günü var. O gün gelmeden kendimizi hesaba çekelim. Biz harama el uzatanlardan olmadık, el uzatanlara da müsaade etmeyiz.
Biz menzile ulaşmak için her yolu mübah göremeyiz. Evlatlarımdan bir tanesi yolsuzluğa karışsın bir saniye yanımda tutmam evlatlıktan reddederim. Bu kadar açık konuşuyorum. 4 çocuğumda İmam Hatip'te okudular ben onlardan razıyım Allah'ta razı olur inşallah.
Artık hastanesi olmayan il kalmadı şimdi şehir hastanelerine başladık. Şimdi üniversitesi olmayan il yok.
Merkez Bankası rezervleri 130 milyar doları yakaladı yolsuzlukların olduğu ülkede bunları yapabilir misiniz?
Bütün bu olanlar, yıllık kapasitesi 100 milyonun üzerinde bir havalimanını hazmedemiyorlar. Biz Fatih'in torunlarıyız. Fatih gemileri karadan yürüttü, biz de araçları denizin altından yürütüyoruz.