Dolar (USD)
34.26
Euro (EUR)
37.21
Gram Altın
2988.00
BIST 100
8943.07
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Ebu Ubeyde 'bez takıyorlar' derken espri yapmıyormuş

17 Aralık 2023 11:33:51
Hamas'ın silahlı kandı İzzettin El Kassam Tugayları karşınsında hezimete uğrayan işgalci İsrail askerlerine korkudan altlarına yaptıkları belli olmasın diye bebek bezi dağıtılmaya başlandı. düşman askerleri bebek bezi kullanıyor."

7 Ekim'den bu yana Gazze halkına bombalar yağdıran İşgalci İsrail, Gazze'yi tamamen işgal etmek için işgalci güçlerini sahaya sürdü.

Sahada Kassam Tugayları'nın güçlü direnişi ile karşılaşan işgalci İsrail ordusu ağır kayıplar verirken birçok işgalci İsrail askeri cepheden kaçmaya başladı.

Cephede kalanların ise Kassam askerleri ile karşılaşma korkusundan iyice psikolojilerinin bozulduğu iddia ediliyordu. Özellikle korkudan bazı İsrail askerlerinin altına kaçırdığı ve bu duruma çözüm olarak İsrail askerlerine bebek bezi dağıtıldığı iddia edilmişti.

Son olarak, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf, bu iddiaların doğruluğunu adeta ortaya koydu.

Soyal medyada dolaşan bir fotoğrafta ibranice ve ingilizce yazılı kutuların üzerinde askerlere özel ibaresi kullanılırken israil bayrağı ve askerlerin temsil eden görseller kullanıldı.

azerbaycanin-zaferi-ile-sonuclan-1_18323a213df2f1b6201ad43312c769a2.jpg

Düşman askerleri bebek bezi kullanıyor

Ebu Ubeyde yabtığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Düşman askerlerindeki korkunun boyutlarına bir bakın, savaşlardan sonra sürekli gördüğümüz en ilginç şeylerden biri de şu ki ve galiba dünyada da başka bir örneği yok: Yiğitlerle çarpışmayı göze alıp tanklardan çıkamayan düşman askerleri bebek bezi kullanıyor."


En son gelişmelerden haberdar olmak için whatsapp kanalımızı takip edin
Masrafsız Bankacılık
Görüntülü Görüşme